BOGDANA RAŽNATOVIĆ PROMAKLA FOTOGRAFIMA! Isplivala fotka sa PROSLAVE Anastasijinog rođendana, evo kako je IZGLEDALA Cecina snajka!
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić

blista

BOGDANA RAŽNATOVIĆ PROMAKLA FOTOGRAFIMA! Isplivala fotka sa PROSLAVE Anastasijinog rođendana, evo kako je IZGLEDALA Cecina snajka!

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović proslavlila je svoj 23. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a njen brat Veljko i snajka Bogdana Ražnatović su uspele da se sakriju od fotoreportera.

rođendan, Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Pored članove njene porodice, majke Svetlane, brata Veljka, i njihovih partnera, na slavlju su se pojavila brojne poznate zvanice. Veljko je pri dolasku na rođendan izbegao fotoreportere, kao i njegova supruga Bogdana sa kojom ima sina Željka koji je takođe bio na proslavi.

I dok su sinoć ispred jednog prestoničkog lokala brojne poznate ličnosti pozirale isprd objektiva, Bogdana je ušla na sporedni ulaz kako bi prošla neopaženo.

Ipak, jedna od sinoćnjih fotografija, koju je postavio blizak prijatelj, završila je na Instagramu, a na njoj je moguće videti da je Bogdana blistala u plavoj haljini koja joj je stajala kao salivena.

Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:45

PRIJA UZELA MIKROFON I ZAPEVALA NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Pevačica dovela atmosferu do USIJANJA, orili se najveći hitovi! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track