00:13

TUŽILA SAŠU POPOVIĆA: Viki Miljković se provodila sa ženom koja radi o glavi direktoru Granda

posao je posao, družba je družba

ZAR I TI DRAGA VIKI?! Miljkovićeva celu noć ĐUSKALA i PROVODILA se s LJUTIM neprijateljem Saše Popovića, još mu radi i o glavi

Stars -

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, proslavila je 23. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, gde je pozvala veliki broj prijatelja.

Proslavi je prisutvovala i Cecina kuma Violeta Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, a posebno iznenađenje bila je pevačica Elma Sinanović.

Elma Sinanović
foto: Nemanja Nikolić

- Ja sam pozvana kao gost, ali Anastasija je izrazila želju da ja budem specijalni gost što se tiče pevanja, tako da ću pevati. Mislim, zapevaću sigurno - rekla je Sinanovićeva.

Podsetimo, Elma se već godinama sudi sa direktorom "Granda" Sašom Popovićem, i sve je iznenadilo što se tokom rođendana provodila sa članicom žirija "Zvezda Granda" Viki Miljković.

rođendan, Viki Miljković
foto: Nemanja Nikolić

- Ima toliko nepravde na estradi, ali jedinu mi je naneo Saša Popović. Izdala sam tri albuma za njegovu produkcijsku kuću, ni dinara dobila nisam. Sa digitalne platforme mi je sve oteo, kao biznismenu mu se divim, a kao čovek mi se gadi - rekla je svojevremeno Sinanovićeva.

Violeta je u više navrata, tokom noći, delila storije na kojima uživa sa koleginicom koja je u ratu sa Popovićem.

Saša Popović
foto: Ana Paunković

kurir.rs

Bonus video:

02:51

ANASTASIJA ZABLISTALA NA PROSLAVI ROĐENDANA! Pevačica se pojavila u ŽUTOJ MINI haljini, evo šta je PORUČILA GOSTIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track