SKINUO ŠORTS NASRED UTAKMICE, PA PRAVIO LOM NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU: Doveo trubače, bahatio se i pukao za muziku 3.000 €
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

skandal majstor

SKINUO ŠORTS NASRED UTAKMICE, PA PRAVIO LOM NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU: Doveo trubače, bahatio se i pukao za muziku 3.000 €

Stars -

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić doveo je Anastasiji Ražnatović trubače na rođendan! Nakon što je njegov tim pobedio Partizan u finalu Kupa, a on pre toga skinuo šorts nasred utakmice, on je sa svojom devojkom Katarinom Grujić došao na proslavu. Fudbaler i folkerka želeli su da iznenade slavljenicu, što im je pošlo za rukom. Oni su među poslednjima došli na žurku.

- Gobelja i Kaća stigli su malo pre ponoći, iako je proslava počela u osam. Čim je Marko završio utakmicu i slavlje sa momcima iz tima, spremili su se i došli u restoran. Zbog uspeha koji je postigao njegov tim, Gobelja je na rođendanu bio među veselijim gostima. Stalno je čašćavao muziku novčanicama od 500 evra. Dao im je sigurno više od 3.000 evra - kaže sagovornik.

Anastasija Ražnatović, Marko Gobeljić
foto: Nemanja Novaković, FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

On dodaje da se Anastasija mnogo obradovala kada je videla trubače.

- Kada su zasvirale trube, svi gosti su poskakali na noge. Anastasija nije mogla da sakrije iznenađenje. Bila je presrećna.

Kaća Grujić potvrdila je da su ona i njen momak doveli trubače na rođendan Cecine ćerke.

- Kasnili smo iz opravdanih razloga na Anastasijin rođendan. Marko je igrao utakmicu. Bili smo presrećni jer smo osvojili duplu krunu. Marko i ja smo odlučili da dođemo sa trubačima kako bismo je iznenadili. Anastasija nije ni slutila šta joj spremamo, pa je bila baš oduševljena i iznenađena. Svi smo bili baš srećni jer smo slavili i duplu krunu i rođendan dobre drugarice.

Na Anastasijinom rođendanu pevali su Aleksandra Bursać i Uroš Živković, a kao gost iznenađenja pojavila se Elma Sinanović. Mlada pevačica mnogo voli njene hitove, pa se mama Ceca potrudila da je dovede.

Elma Sinanović kaže da joj je bilo zadovoljstvo da svoje najveće hitove izvede na žurci Ražnatovićeve.

Elma Sinanović
foto: Nemanja Nikolić

- Srećna sam što sam pozvana prvenstveno kao gost, ali i što sam mogla Anastasiji da ulepšam proslavu pesmama koje su joj drage. Tasa mnogo voli pesmu moju pesmu "Korak do dna". Ona je često peva, a na žurci sam joj otpevala ja - rekla je Elma.

Među zvanicama je, kao i uvek, bilo mnogo poznatih lica kao što su: Viki Miljković, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Marina Visković, Viktor Živojinović sa devojkom Sandrom Miljaković, Bojana Rajić...

rođendan, Aleksandra Prijović
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/informer

Bonus video:

06:58

ANASTASIJA ZABLISTALA NA PROSLAVI ROĐENDANA! Pevačica se pojavila u ŽUTOJ MINI haljini, evo šta je PORUČILA GOSTIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track