TOMOVIĆ POTKAČIO STARLETE KOJE ODMARAJU U LUKSUZNOM DUBAIJU: Rijaliti milioneri neka mi ne zamere, moram biti PROST! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

JASNA PORUKA

TOMOVIĆ POTKAČIO STARLETE KOJE ODMARAJU U LUKSUZNOM DUBAIJU: Rijaliti milioneri neka mi ne zamere, moram biti PROST! (FOTO)

Stars -

Vladimir Tomović objavio je fotografiju na kojoj pozira bez gornjeg dela odeće, umazan farbom, pa napisao opasnu poruku posvećenu bivšim rijaliti cimerima.

Bivša rijaliti zvezda označila je da se nalazi u Dubaiju, a sve kako bi provocirao one koji se hvale fotografijama sa luksuznih destinacija.

"Danas sam doručkovao burek, ručao pasulj, a za večeru pojeo neki sendvič. Skroz normalno tako da vam to nisam slikao. Ovi rijaliti milioneri koji fotografišu jela za koja mi treba uputstvo "kako pojesti" neka mi ne zamere", napisao je Vladimir i dodao:

"Sada moram biti prost, unapred izvinite. Nista mi slađe nije bilo nego kada toj stoki bez repa dok sedimo za stolom u Zadruzi prdnem da im trepavice otpadnu, a oni se snebivaju kao da pišaju parfem, a kake urme. More mrš."

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja