Sergej Ćetković: Biću najbolji tata

Sergej Ćetković: Biću najbolji tata

Stars -
Pevač ima želju da se posveti radu na dečjim pesmama, što će se posebno dopasti malenoj Loli, za koju je svojevremeno rekao da je jedino mirna dok sluša njegove pesme

Pop pevač Sergej Ćetković oduvek je isticao da mu je porodica iznad svega. Njegova supruga Kristina nijednog trenutka nije razmišljala da li da sledi njegove snove i odrekne se svoje karijere.- Oduvek sam isticao da mi je supruga najveća podrška u životu, od prvog dana našeg poznanstva verovala je u mene i da ću napraviti uspešnu karijeru. Imala je jaču veru i od mene samog i time me je podstakla da vredno radim i napredujem. Da nije nje, mnoge stvari u mojoj karijeri danas ne bi bile ovakve kakve jesu. Za mene je brak svetinja i smatram da to tako trebalo da bude. Pored sebe imam dobru ženu, ona je moja srodna duša i zahvalan sam bogu što sam je našao u pravo vreme - rekao je Sergej za magazin „Hello!“.

- Garantujem da ću biti najbolji tata na svetu. Za Lolu imam sve vreme ovog sveta. Posvećujem joj svaki slobodan sekund. Ništa mi nije važnije od najmilijih - kaže Sergej koji je dobroorganizovan pa može uspešno da radi, ali i da se kvalitetno druži sa suprugom, ćerkom i prijateljima.

Loli kao i svoj deci njenog uzrasta mnoge stvari padaju na pamet i interesantno joj je sve ono što nije prilagođeno njenom uzrastu.- „Ne“ je aktuelno ovih dana jer je Lola u istraživačkoj fazi i sve voli da upozna. Pokušavam da budem strog, ali moje ozbiljno lice začas se ozari jer u njenoj blizini jednostavno ne možeš biti ozbiljan.

Porodica Ćetković uživaće u Crnoj Gori do kraja leta, kada se vraća u Beograd. Pevač ima želju da se posveti radu na dečjim pesmama, što će se posebno dopasti malenoj Loli, za koju je svojevremeno rekao da je jedino mirna dok sluša njegove pesme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track