STANIJA U AMERICI SA BIVŠIM MUŽEM VLADIMIROM! Starleta je sa njim bila 2010. godine, a evo šta sad ZAJEDNO RADE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK!

STANIJA U AMERICI SA BIVŠIM MUŽEM VLADIMIROM! Starleta je sa njim bila 2010. godine, a evo šta sad ZAJEDNO RADE! (FOTO)

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je otputovala u Ameriku radi svojih poslovnih obaveza, a tamo se našla i sa bivšim mužem Vladimirom, sa kojim sada i poslovno sarađuje.

Stanija je zaštitno lice i ekskluzivni distributer za Evropu jedne firme, a u kadar je upao muškarac sa kojim je starleta bila.

"Ovo je moj posebni momak", rekla je Stanija i zagrlila muškarca, za kojeg se ispostavilo da je Vladimir Ukraintski, Rus sa kojim je Stanija bila u vezi i za kojeg se čak udala 2010. godine.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Youtube

Ona je tada za medije pričala da je završio Ekonomiju i slikao za poznati muški časopis Men's Health. Još tokom Stanijinog učešća u Farmi 1 2011. godine, mediji su pisali o njenom braku, iako je starleta tvrdila da je samo u vezi. Njena majka Slavica tada je potvrdila da ima zeta i da je u pitanju Rus Vladimir Ukraintski, iako se u videu koji je starleta objavila na svom jutjubu čuje da je Vladimir iz Ukrajine.

Pomenuti Rus je čak nakon rastanka potvrdio celu priču.

"Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije", rekao je tada Vladimir za "Blic".

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:51

Stanija Dobrojević o odnosu sa Markom Markovićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja