Najnovije vesti

KURIR TELEVIZIJA

POTRESNA ISPOVEST VESNE ĐOGANI: Majka je ostavila u SIROTIŠTU, a zbog teškog detinjstva danas je BORBENA i USPEŠNA žena

Stars

Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem, život je nije štedeo, a ona sama nije bila dovoljno jaka da se nosi s njim.

Rodila je devojčicu koja je danas divna žena, puna samopouzdanja, ljubavi - majka i supruga, ona čiji život i prvi koraci počinju u Zvečanskoj.

Život Vesne Đogani nije bio ni malo lak.

O teškom odrastanju govorila je u "Pulsu Srbije".

Vesna Đogani
foto: Kurir televizija

- Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život - kaže Vesna i dodaje da je život poprilično grub.

- Ja moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, kristili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje - kaže Vesna.

Svoje kratkotrajno rastajanje od majke i odrastanje u nemaštini nije ostavilo neke vidljive posledice i traume.

Vesna Đogani
foto: Kurir televizija

- Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim - kaže Vesna.

- Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red,rad i disciplina ključ uspeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posledice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna, žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaje - kaže Vesna.

- Kao majka i roditelj sa svojom decom muž i ja razgovaramo svakodnevno i pokušavamo da ih usmerimo na pravi put - navodi Vesna.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

NAKON VRTOGLAVOG USPEHA METI KAMBERI ZAPAO U GREH! Prvi MILION spiskao na ŽENE i ALKOHOL, a sad priznao: Usamljeniji sam nego ikad
08:26

NAKON VRTOGLAVOG USPEHA METI KAMBERI ZAPAO U GREH! Prvi MILION spiskao na ŽENE i ALKOHOL, a sad priznao: Usamljeniji sam nego ikad

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja