publika je željno isčekuje

NATAŠA BEKVALAC KAO ŽENA MAČKA STIGLA NA PRVI NASTUP POSLE GODINU I PO DANA! Dovela liniju do SAVRŠENSTVA, jedva čeka da ZAPEVA!

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac stigla je na svoj prvi nastup koji će održati u jednom prestoničkom klubu posle godinu i po dana.

Nataša je vidno raspoložena pozirala okupljenim fotoreporterima, a za ovu priliku odabrala je crni, kožni, scenski kostim i duboke čizme.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir

Sudeći po fotografijama, Bekvalčeva se dobro pripremila za povratak na scenu, te je dovela svoju liniju do savršenstva. Inače, ona je u proteklim danima na Instagramu pokazala kako vežba.

Nema sumnje da će Nataša večeras oduševiti prisutne svojim nastupom, budući da su njeni fanovi dugo čekali na ovaj susret, dok ona jedva čeka da ponovo zapeva pred publikom.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir

- Jako sam srećna što sam ovde. Nisam kuburila s parama tokom pandemije, jer sam imala razne marketinške kampanje, zbog kojih sam presrećna. Jedva čekam da se družim sa publikom kao pre - rekla je ona.

Ovom prilikom otkrila je i da li je kuburila sa finansijama tokom pandemije koronavirusa:

- Nisam kuburila sa novcem, ne zato što sam štediša ili mudra osoba, nego zato što su mi se desile veliki stvari i reklamne kampanje koje su stvarno bile božanstvene i u tom smislu nisam oskudevala, ali oskudevala sam u emotivnom koji je za mene mnogo važniji, gde sam shvatila da moj posao ne radim iz tih pobuda već iz duboko emotivnih - istakla je Bekvalčeva.

00:40

NATAŠA BEKVALAC DOVELA ATMOSFERU DO USIJANJA! Podigla splav na noge!

Kurir.rs/A.P/I.B.

Bonus video:

00:11

BEKVALČEVA OBJAVILA SNIMAK SA NJENOG PRVOG SOLISTIČKOG KONCERTA! Pevačicu obuzele emocije: Srce mi se steglo, ne znam ŠTA MI JE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track