Najnovije vesti

NIKOLINA PIŠEK TRPI STRAŠNE POSLEDICE TROVANJA GASOM Imam probleme s pamćenjem, magli mi se, a ćerki ima promene na MOZGU!
Foto: Damir Dervišagić, screenshot

POSLE 4 MESECA nije se oporovila potpuno

NIKOLINA PIŠEK TRPI STRAŠNE POSLEDICE TROVANJA GASOM Imam probleme s pamćenjem, magli mi se, a ćerki ima promene na MOZGU!

Stars

NIKOLINA PIŠEK i dalje trpi UŽASNE POSLEDICE trovanja gasom: "U čudnom sam stanju,
 

Nikolina Pišek Ristović, supruga Vidoja Ristovića, i njena ćerkica Una (6) početkom februara pronađene su u nesvesnom stanju na podu njihovog stana, a usled trovanja ugljen-monoksidom kada je pukla je cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade.

Atraktivna voditeljka kaže da su ih trenuci delili od najgoreg ishoda, a zbog straha i prisećanja na nemili događaj, nije u stanju ni da se vrati u stan, te trenutno sa suprugom Vidojem i ćerkom živi u iznajmljenom stanu dok im se renovira kuća u Zagrebu.

Ni danas - četiri meseca od ove traume - poznata 48-godišnjakinja nije se oporavila od trovanja gasom i bori se sa čitavim nizom posledica.

"Izmaglice, smetnje u kratkoročnoj memoriji, čudna stanja... I dalje postoji opasnost od plućne embolije, zbog koje sam jednom već završila na Hitnoj, a posledice se osećaju, kao i kod moždanog udara, i do godinu dana kasnije. Sve je to posledica trovanja u februaru", kaže Nikolina za "Jutarnji.hr".

Ona je dodala i da su njenoj ćerki ustanovljene promene na mozgu, te da će ona sama ponovo morati na tretmane u hiperbaričnu komoru prilikom kojih se udiše 100 odsto čisti medicinski kiseonik, a koji može da regeneriše organizam.

"Rekli su mi da su mi pluća sad starija od mojih godina, iako sam nepušač i u sportu sam. To je izveštaj rendgena nakon Hitne. Osećam kratak dah i pliće dišem. Moram proveriti i srce jer sam imala promene na nalazu. Imam tahikardiju. Ugljen-monoksid je plin koji se veže u krvi umesto kiseonika i distribuira po vitalnim organima. Pluća i srce prvi nastradaju. Bila sam jako otrovana. Taj ugljen-monoksid izađe iz krvi brzo, ali ostaje trajna šteta na organima", rekla je Nikolina u martu za hrvatske medije.

Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/Jutarnji.hr

Bonus video:

LOŠ EKG I PROMENE NA MOZGU! Nikolina Pišek progovorila o POSLEDICAMA trovanja - jedva izvukle ŽIVU glavu (KURIR TELEVIZIJA)
01:44

LOŠ EKG I PROMENE NA MOZGU! Nikolina Pišek progovorila o POSLEDICAMA trovanja - jedva izvukle ŽIVU glavu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja