PUŠTENA S LANCA: Nata potopila splav, ali bukvalno! Pila VISKI na bini, pevala u glas s publikom! (FOTO)
Foto: ATA Images

GASI TREMU

PUŠTENA S LANCA: Nata potopila splav, ali bukvalno! Pila VISKI na bini, pevala u glas s publikom! (FOTO)

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac održala je u sredu uveče prvi nastup nakon godinu i po dana pauze na jednom beogradskom splavu. Iako se radovala druženju sa publikom, pevačica je imala malu tremu koju je gasila viskijem.

Nataša Bekvalac
foto: ATA Images

Novosadska barbika je na splav stigla nešto pre 22 časa, a kada se pojavila u crnom lateks kostimu i dubokim čizmama ostavila je sve bez daha. Nataša je bila jako raspoložena i spremna na nastup, što nam je i potvrdila.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir

- Jako sam srećna što sam ovde. Nisam kuburila s parama tokom pandemije, ne zato što sam štediša ili mudra osoba, nego zato što su mi se desile veliki stvari i razne marketinške kampanje zbog kojih sam presrećna. Jedva čekam da se družim sa publikom kao pre - rekla nam je pevačica i prokomentarisala svoj ljubavni život.

- Oskudevala sam u emotivnom smislu koji je za mene mnogo važniji, gde sam shvatila da moj posao ne radim iz tih pobuda, već iz duboko emotivnih - rekla nam je Nataša, a kada je počela da peva svoje najveće hitove, publika je u glas sa njom pevala.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir

- Toliko volim što smo večeras zajedno. Hvala puno što ste došli. Jako sam se uželela nastupa, jako sam se uželela vas. Oprostite za ono što ću večeras uraditi, ja sam sada kao puštena sa lanca. Oprostite - rekla je Nata kroz smeh.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir

Čini se da je Bekvalčeva bila i pod malom tremom, s obzirom na to da nije dugo nastupala. Zbog toga je celo veče pila viski s ledom kojim je gasila napetost. Naš paparaco uslikao je pevačicu u jednom od tih trenutaka, kada je čučnula da "podmaže grlo". Ipak, alkohol je nije uhvatio jer je sve vreme đuskala i skakala i pevala u glas sa publikom.

Nataša Bekvalac
foto: ATA Images

Inače, koliko su se ljudi uželeli Nataše i provoda govori i činjenica da ih je došlo mnogo više nego što je dozvoljeno, pa je u nekim trenucima delovalo kao da je splav počeo da tone.

- Tonemo kao Titanik, ali kapetan poslednji napušta brod - našalila se Nataša.

Kurir.rs/Foto: ATA Images

Bonus video:

03:36

PRVI NASTUP NAKON KORONE: Nataša Bekvalac SAVRŠENA! Nastupila posle godinu dana pauze!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track