IVANA PAVKOVIĆ STIGLA PRVA NA GALA PROSLAVU RAŽNATOVIĆA: Pevačica će zabavljati goste na ŽELJKOVOM prvom rođendanu! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

zablistala

IVANA PAVKOVIĆ STIGLA PRVA NA GALA PROSLAVU RAŽNATOVIĆA: Pevačica će zabavljati goste na ŽELJKOVOM prvom rođendanu! (FOTO)

Stars -

Za porodicu Ražnatović danas je značajan datum. Naime, unuk Svetlane Cece Ražnatović, sin Veljka i Bogdane, Željko, danas slavi prvi rođendan, a tim povodom organizovano je slavlje u jednom prestoničkom restoranu.

Ivana Pavković
foto: Damir Dervišagić

Među prvima, na proslavu je stigla pevačica Ivana Pavković, koja će večeras pevati za zvanice.

- Velika mi je čast što sam ovde, znam dečije pesmice, otkad sam dobila sina, sve sam naučila. Odgovornost mi je da pevam ovde večeras, ali neće mi biti prvi put da pevam pred njom, želim samo da ih ispoštujemo i da napravimo ludu žurku - rekla je Ivana.

Ivana Pavković
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Kurir je došao do ekskluzivnih fotografija na kojima se vidi kako je dekorisan prostor u kojem će biti zabava.Sve je uređeno tako da podseća na džunglu, a dominira motiv tigra. Ovo je, pretpostavljamo, bilo po želji Veljka Ražnatovića koji svom nasledniku često govori da je tigar. Veljkov otac Željko Ražnatović Arkan je bio komandant Srpske dobrovoljačke garde tokom ratova na prostoru Jugoslavije, koju su zvali Arkanovi tigrovi.

Željko Ražnatović
foto: Kurir

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:05

CECA POKAZALA SKRIVENI TALENAT: Anastasija otkrila da njena majka nije samo vrhunska PEVAČICA, već je i u OVOME MAHER! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja