MARINA ZA KURIR OTKRILA PRAVU ISTINU! DARKO I JA NISMO ZAJEDNO 4 MESECA: Gagićeva ispričala RAZLOGE raskida, ništa od SVADBE
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

stavila tačku!

MARINA ZA KURIR OTKRILA PRAVU ISTINU! DARKO I JA NISMO ZAJEDNO 4 MESECA: Gagićeva ispričala RAZLOGE raskida, ništa od SVADBE

Stars -

Posle dugo spekulacija o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić, pevačeva bivša verenica je sada ekskluzivno progovorila za Kurir da više nisu zajedno četiri meseca.

Ona je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu nakon što je folker objavio niz fotografija na kojima je u društvu atraktivnih devojaka sa kojima je bio na luksuznoj jahti.

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Pevač je nedavno ispričao čak i da su zakazali svadbu za 24. jun, a Marina je sada demantovala njegove tvrdnje i otkrila da već mesecima nisu zajedno.

"Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve", rekla je Marina za Kurir, a potom se osvrnula na sina Alekseja.

"Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non stop, u centru pažnje je u mojoj porodici" , ispričala nam je Gagićeva koja je rešila da stavi tačku na ovu priču.

Inače, sada su se pokazale istinitim informacije do kojih je Kurir došao prilikom posete Darkovom rodnom mestu Brestaču, kao i Pećincima gde je Marina otišla nakon njihovog raskida.

"Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi", pričao je Lazić, želeći da prikrije raskid sa Marinom.

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Zorana Jevtić

Govorio da pravi veliku svadbu

"Kod mene nema mnogo priprema, u stanju sam u danu da sve isplaniram. Ono što za sada znam jeste da čemo ugostiti više od 800 zvanica, da ćemo angaživati tri-četiri benda i da će slavlje trajati dva dana. Prvi put kad sam se ženio nisam imao veliku svadbu iako mi je to bila želja. Zato ću sada da ispoštujem sve tradicionalne običaje", rekao je Darko jednom prilikom.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Exkluziv

Kurir.rs/Ivana Bradanji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track