TUŽAN DAN ZA ANU NIKOLIĆ! Pevačica slomljena, objavila uspomenu pokojnog OCA i uputila EMOTIVNE reči! (FOTO)
Foto: Printscreen

očajna

TUŽAN DAN ZA ANU NIKOLIĆ! Pevačica slomljena, objavila uspomenu pokojnog OCA i uputila EMOTIVNE reči! (FOTO)

Stars -

Pevačica Ana Nikolić juče je bila posebno emotivna i tužna, budući da bi njen tata Dušan, da je živ, proslavljao svoj 67. rođendan.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Tim povodom, pevačica je na svom nalogu na Instagramu objavila njegovu staru fotografiju, propraćenu njenom pesmom "Da te vratim", koju mu je posvetila na studijskom albumu "Labilna", i posvetila emotivne reči.

- Srecan ti rođendan tata... Volimo te Tara i ja... Nedostaješ... Zauvek... 08.06.1954. - stoji u opisu Anine objave na Instagramu.

Podsećamo, pevačica nikada nije krila koliko joj je teško pao rani odlazak oca Dušana, a svojevremeno je njena prijateljica Ana Stojančićević govorila o tome koliko je očeva smrt uticala na Anu.

Znam da se Ana tad promenila u smislu da je shvatila da će morati sada nešto da radi sama. To je, sigurno, doprinelo njenoim sazrevanju i daljim odlukama u životu. Tog trenutka, kada se sve to desilo, počeli su da razmišljaju i o preseljenju, nije postojao razlog da porodica ostane tu gde jeste - rekla je ona tada u "Premijeri".

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:39

Online uručuvanje monografije o osnovnoj školi Ane Nikolić od strane direktorke osnovne škole Stevan Jakovljević u Paraćinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track