Najnovije vesti

NOVI DETALJI O NEKRETNINI JOVANE JEREMIĆ! Stan ima 45 kvadrata, blizu vode i CRKVE je, a od CIFRE će vam se ZAVRTETI U GLAVI!
Foto: Printscreen/Instagram

SAMA SVE STEKLA

NOVI DETALJI O NEKRETNINI JOVANE JEREMIĆ! Stan ima 45 kvadrata, blizu vode i CRKVE je, a od CIFRE će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Stars

Voditeljka Jovana Jeremić privukla je veliku pažnju javnosti kada je nakon deset godina dala otkaz na televiziji Hepi. Ona je da su tačne glasine da je zahvaljujući transferu rešila sebi krov nad glavom, a

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock/guteksk7

Kako i sama navodi, sve njene želje su se ostvarile.

- Od transfera sam rešila svoje stambeno pitanje i to mi je bilo najvažnije. Nisam ni od koga ništa dobila na tacni, pa ni od roditelja, a ni muža. Svojim znanjem sam sve stekla i mogu da biram sa kim ću da budem i šta ću da radim u životu. Znala sam da će se u jednom momentu mog života steći okolnosti da materijalizujem svoj trud i napor. Deset godina nisam išla na godišnji odmor i niste mogli da me vidite na luksuznim destinacijama poput Maldiva i Zanzibara, već samo na malim ekranima i u informativnoj redakciji – ističe Jovana i otkriva kako izgleda njena nekretnina.

- Svoj cilj sam ostvari i sve što budem više imala, sve ću biti normalnija i skromnija. Nema bahanalisanja. Stan će biti blizu vode i crkve, jer tu moja duša pronalazi mir. Izabrala sam nekretninu od 45 kvadrata sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupatilom, kuhinjom i terasom, koja je obavezna. Biće mala kocka šećera i mir za mene i moju ćerku, jer taj stan pripada njoj. Meni ništa ne treba, ona je to zaslužila. Nikada neću dozvoliti da se moja Lea muči kroz život kao ja, jer nikoga nisam imala osim Boga – zaključuje Jovana Jeremić koja nije želela da otkriva koliko vredi nekretnina, jer, kako kaže, ne želi da se hvali materijalnim stvarima.

Navodno, cena stana ove kvadrature u Beogradu se kreću oko 100.000 evra.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja