ŠOK OBRT! STEFAN ĐURIĆ RASTA PROGOVORIO O ODNOSU SA BIVŠOM: Napravio bih Ani još jedno dete! A evo kad stavlja NANOGICU
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Premijera

iskreno

ŠOK OBRT! STEFAN ĐURIĆ RASTA PROGOVORIO O ODNOSU SA BIVŠOM: Napravio bih Ani još jedno dete! A evo kad stavlja NANOGICU

Stars -

Stefan Đurić Rasta poznat je ne samo po tome što je svojom autentičnošću ostavio pečat na javnoj sceni, već i po burnom i intrigantnom privatnom životu

On se dotakao najaktuelnijih tema i otkrio kako provodi vreme dok čeka nanogicu, koji su mu planovi kada je karijera u pitanju, ali se osvrnuo i na odnos sa bivšom suprugom, pevačicom Anom Nikolić, sa kojom bi, kako kaže, imao još jedno dete.

- Iskren da budem, sada je već izvesno da ću uskoro dobiti nanogicu, kada dođe do toga život će mi se totalno promeniti. Trudim se da završim sve obaveze s tim da imam malo vremena - iskreno je Rasta i otkrio šta će se najviše u njegovom životu promeniti tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora.

Stefan Đurić Rasta
foto: Kurir

- Verovatno neću moći da pravim koncerte, ali moći ću da stvaram muziku, a meni je to najbitnije - ispričao je on i dodao da iako neće biti nastupa njegova finansijska situacija neće biti ugrožena.

- To što ne nastupam neće ugroziti moju finansijsku situaciju. Dugo sam na javnoj sceni, jako dobro zarađujem i umem da raspolažem novcem. Iskreno, radovao sam se pauzi i prijao mi je period bez nastupa jer sam više uspeo da se posvetim sebi i stvaranju muzike - rekao je on i otkrio kako se slaže sa bivšom ženom kada je roditeljstvo u pitanju.

Ana Nikolić
foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić

- Ana i ja imamo veoma usaglašen raspored oko čuvanja Tare. Trudimo se da se prilagodimo obavezama, ali jako se dobro dogovaramo - ispričao je Rasta i prokomentarisao svetski trend prema kojem bivši supružnici prave decu iako nisu zajedno.

Stefan Đurić Rasta
foto: Printscreen

- Pa mislim da još nismo toliko poludeli da pravimo dete a nismo zajedno, mada nikad se zna. Ispadaju nam lepa deca, a i dobri smo u roditeljstvu, tako da, ko zna, moguće je da će doći i do toga da imamo još jedno dete - priznao je reper, te otkrio na koga liči ćerkica. - Čini mi se da Tara više liči na Anu, iako dosta ljudi govori da liči na mene i da ima moj karakter. To se naravno kod dece menja, još je mala. Ne bih voleo da bude tvrdoglava kao ja, voleo bih da bude smirenija.

Reper se osvrnuo i na nove pesme njegove bivše supruge i otkrio da su, iako nisu uspeli u braku, u izuzetno dobrim odnosima te najveća podrška jedno drugom.

- Pratim Anin rad, sviđa mi se njena nova pesma i podržavam je u svemu. Snimio bih rado duet sa njom, ali nismo pričali o tome - objasnio je Rasta.

Stefan Đurić Rasta
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/alo

Bonus video:

05:13

KAO DA SAM BIO U VOJSCI: Rasta otvoreno o danima u CZ, odlazak bio emotivan: Svi su bili srećni i tužni u isto vreme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track