KAĆA NASMEJALA FANOVE: Mogla bih da živim sa 1.000 RSD dnevno! Kaže SVAŠTA s tim može da se uradi - da napravi ručak za TROJE!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock/, Shutterstock/Prachaya Roekdeethaweesab

ekonomična

KAĆA NASMEJALA FANOVE: Mogla bih da živim sa 1.000 RSD dnevno! Kaže SVAŠTA s tim može da se uradi - da napravi ručak za TROJE!

Stars -

Pevačica Katarina Grujić, koja ne davno proslavila 29. rođendan i verila se za fudbalera Marka Gobeljić, slatko je nasmejala fanove kada je rekla da za 1.000 dinara dnevno može da nahrani troje ljudi.

Dok par očekuje venčanje, ali i navodno rođenje deteta, kao kruna njihove ljubavi, Kaća otkriva da je dobra i vredna domaćica.

Kada su je pitali šta možete da uradite sa 1.000 dinara, pevačica je otkrila da je vrhunski ekonomična.

"Svašta. Ja obožavam da idem u markete. Volim hranu da kupujem, kuvam. Sigurno bih napravila ručak za tri osobe", rekla je Grujućeva.

A za manje?

Morala bi u tom slučaju cigareta da se odreknem, da bih za tih 1.000 dinara mogla da kupim sve što mi je potrebno. Ali sigurno da bih mogla.

Podsetimo, par je već isplanirao detalje venčanja koje će biti u septembru mesecu, a planiraju imati oko 400 zvanica. Svadbu će, kako se dalje navodi, isfinansirati Kaćin otac.

Katarina Grujić
foto: Printskrin/Prva

kurir.rs

Bonus video:

00:34

ALE, ALE, ALEO, GOBELJA SE VERIO: Katarina Grujić dobila PRSTEN, pa pevala na uvce NAVIJAČKE PESME vereniku u transu! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track