03:26

MILENA ĆERANIĆ O SKANDALU SA PEVANJEM PESME MLADIĆU MOJ

KURIR TELEVIZIJA

PRVI PUT O INCIDENTU: Saša Joksimović otkrio ŠTA SE ZAISTA DESILO kada je uhapšen na terenu i najavio ulogu HOMOSEKSUALCA!

Stars -

Glumac Saša Joksimović ovih dana je izuzetno aktuelan, što zbog serije "Igra sudbine" koja je doživela ogromnu popularnost, što zbog nekih neprijatnih situacija. Ipak, on nastavlja dalje i ima nove projekte, a sada ima najizazovniju ulogu u karijeri - ulogu homoseksualca.

- U pianju je romski film i igraću gej Roma. Biće to moj najveći glumački izazov do sada, tako da biće ozbiljnih priprema, Moraću da naučim Romski jezik, da se kvarcujem, da živim sa Romima i da živim kako oni žive kako bi se što bolje spremio za ulogu - rekao je Saša u emisiji "Puls Srbije" o filmu koji pretenduje da bude poslat na Kanski festival.

Saša Joksimović
foto: Kurir Televizija

Glumac je progovorio o neprijatnoj situaciji kada je uhapšen zbog tuče na jednoj utakmici.

- Bio sam u selu tada kada je bila ta utakmica između Banjana i Panbukovice. Moj otac je iz Bezovice, išao je u školu u Banjane, baka mi je iz Panbukovice i izašao sam s a prijateljima na tu utakmicu i nisam ni znao za koga treba da navijam. Pitao sma "Koji su naši, je l' ovi zeleni" i rekoh "Ajmo, Banjani" i došlo je tu do nekih čarki i provokacija. Ne bih ulazio u detalje, voleo bih da se to zaboravi i da se ne vraćamo na tu temu. Dobio sam udarac od nekog čoveka, krenuo sam da se obračunam sa njim, bilo je tu nekih psovki sa njihove i moje strane. Došla je policija. ništa spektakularno da se digne tolika pompa kakva se digla - rekao je Saša.

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track