CECA NIJE HTELA DA PRAVI GALA ŽURKU Veljko i Tasa sve organizovali s maminim dečkom Bogdanom, a kad je ušla u sobu dočekao je ŠOK
Foto: Nemanja Nikolić

Slavlje do zore

CECA NIJE HTELA DA PRAVI GALA ŽURKU Veljko i Tasa sve organizovali s maminim dečkom Bogdanom, a kad je ušla u sobu dočekao je ŠOK

Stars -

Ceca Ražnatović nije htela da pravi pompu oko rođendana, ali su deca želela na svaki način da je obraduju, pa su joj spremili žurku iznenađenja. Anastasija, Veljko, sestra Lidija, kao i dečko Bogdan, učinili su sve da pevačica uživa u svom danu.

- Veljko i Tasa su prvo pričali sa Cecinim dečkom Bogdanom, pa su se dogovorili da pred proslavu odu iz kuće na nekoliko sati da bi oni sve postavili i sredili. Srejović je sa Cecom otišao do jednog beogradskog restorana jer ju je zamolio da bude tu pošto je u pitanju sklapanje jednog poslovnog projekta, pa ga je ispoštovala. Ona je svakako planirala veselje u krugu porodice, skromnije nego prethodnih godina, pa je bila tu dok je tokom dana na kućnu adresu stizao ketering, međutim, nije ni slutila da joj deca nešto više spremaju - priča nam izvor blizak Ražnatovićima.

Anastasija Ražnatović, Cecin rođendan
foto: Nemanja Nikolić

Ražnatovićeva navodno ni po čemu nije sumnjala da joj deca sa sestrom i dečkom rade iza leđa, pa se s Bogdanom vratila predveče kući na dogovorenu večeru u krugu najbližih.

00:09

CECA ODUVALA SVEĆICE SA RASKOŠNE TORTE I ZAMISLILA ŽELJU: Dečko Bogdan sve vreme pored nje, slavi se do ZORE!

- Kad se Ceca vratila, Bogdan ju je pustio da sama uđe u sobu gde su bili Tasa i Veljko. S njima su bila i deca sestre Lidije, pa su joj svi čestitali rođendan u isto vreme. Postavili su dekoracije, pustili muziku, a na stolu je stajala torta koju su sami naručili specijalno za nju. Lidija im je pomogla da sve lepo postave, pa je s Anastasijom stigla i da zajedno odu kod frizera da bi se sredile za žurku. Od 21 sat su počeli da pristižu prvi gosti, a Ceca nije znala šta ju je snašlo - kaže izvor.

- Po ko zna koji put Ceci su deca pokazala da im je ona na prvom mestu i da su spremni za nju da urade sve, kao i ona za njih. Najbliži prijatelji, kao i kolege sa estrade, rado su se odazvali Tasinom i Veljkovom pozivu, a kada ih je pevačica videla kako ulaze, bila je iznenađena kako su deca uspela da je prevare i sve tajno odrade.

Cecin rođendan
foto: Nemanja Nikolić

Kada se Ražnatovićeva opustila, svima je po ko zna koji put stavila do znanja da je ponosna majka.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

- Ceca je samo grlila i ljubila svoju decu i isticala kako se ponosi njima. Kada se popila koja čaša više, slavljenica se latila mikrofona na nagovor njenih najbližih. Žurka je trajala do jutarnjih sati.

00:45

Mama i ćerka ukrstile glasove: Ceca i Anastasija napravile atmosferu do usijanja na rođendanu

Kurir.rs/S.telegraf

Bonus video:

00:36

ZAVIRITE NA CECINU ROĐENDANSKU ŽURKU! Anastasija se presvukla u ČIPKASTU haljinu i posvetila maminom dečku posebnu PESMU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track