MIA MILJKOVIĆ TEK DOŠLA NA SVET, A VEĆ ZARAĐUJE?! Lunina i Markova naslednica dobila PRVE PONUDE za saradnju, evo o čemu je REČ!
Foto: ATA Images

ZVEZDE SU JOJ NAKLONJENE

MIA MILJKOVIĆ TEK DOŠLA NA SVET, A VEĆ ZARAĐUJE?! Lunina i Markova naslednica dobila PRVE PONUDE za saradnju, evo o čemu je REČ!

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković juče su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Mia.

Poznato je da Luna i Marko imaju svoj Jutjub kanal, na osnovu kojeg zarađuju, a Luna naplaćuje reklame i na društvenoj mreži Instagram. Međutim, kako stoje stvari, mala Mia, iako je tek rođena, počela je već da zarađuje.

Lunu su i ranije "spopadali" sponzori za saradnju, a od kada je postala majka, ponude pristižu sa svih strana. Kako navodno priča dobro upućen izvor, Mia je zarađivala i pre rođenja, jer su komitenti koji se bavi bebi opremom Luni počeli nuditi saradnju pre par meseci, pa je Đoganijeva celu sobu za svoju princezu uredila zahvaljujući tiom reklamama ikompenzacijama.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Nemanja Nikolić

- Zbog vlogova koji imaju neverovatnu gledanost, Luna je uspela da sobu svoje naslednice sredi isključivo kompenzacijama, sa veoma skupim brendovima nameštaja i garderobe za bebu. U sobi je roze krevetac sa baldahinom na kojem su inicijali bebe, zatim kolevka sa elektronskim ljuljanjem, i klupa sa povijanjem sa kadicom u kojoj se greje voda do potrebne temperature - rekao je izvor, koji je navodno imao prilike da vidi Miinu sobu.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Priintskrin/Toxic

Ovoliko interesovanje za saradnju je iznenadilo i samu Lunu i nadmašilo sva njena očekivanja.

- Zahvaljujući tome što je postala majka, Luni se sad otvara ceo jedan spektar poslova i sadržaja, koje će moći da reklamira i plasira na mreže. Otkako se porodila, pokloni stižu sa svih strana, a sve je prilagođeno potrebama tek rođene bebe i mlade majke. Miljkovićeva ne odbija saradnje, u pregovorima je i za plaćena sponzorstva, koja su predložena i pre porođaja, a o svemu će razmisliti kada sa Mijom dođe kući - kaže izvor blizak rijaliti učesnici.

Luna Đogani, Marko Miljković, Gagi Đogani
foto: Printscreen, Nikola Anđić

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Bonus video:

00:53

LUNA LUMPOVALA DO ZORE SA STOMAKOM DO ZUBA! Đoganijeva tik pred POROĐAJ obula ŠTIKLE, a svi se pitaju KAKO JOJ USPEVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track