03:12

MIRKO KODIĆ O CECI

KURIR TELEVIZIJA

ON JE OTKRIO CECU, A SADA SE DIVI ANASTASIJI: Ona je prava naslednica svoje majke!

Stars -

Harmonikaš Mirko Kodić imao je prilike tokom dugogodišnje karijere da sarađuje sa legendarnim imenima estrade od Šabana Šauliča do Cece Ražnatović.

Sada su se malo vremena promenila i imamo brojne zvezde i zvedice i različite žanrove. Kodić kaže da mu ne smetaju nove generacije pevača i da mu ne smeta što neko od njih ponekad "digne nos".

Mirko Kodić, Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: Kurir Televizija

- Nisu oni uobraženi, nego samo ne znaju da se snažu u prostoru. Nisu sigurni u sebe i koliko znaju i koliko ne znaju. Ima dosta talentovanih pevača, ali danas nije bitnosamo da dobro pevaš i sviraš, već i neke druge stvari, koje ja ne mogu da razumem i nikada neću razumeti - rekao je on.

Mirko Kodić, Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: Kurir Televizija

Kako je naveo, poštuje mlade talente, a pogotovo mu se dopada rad Anastasije Ražnatović, ćerke naše folk dive Cece Ražnatović.

Mirko Kodić, Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: Kurir Televizija

- Predivno peva i prava je naslednica njene majke. Ceca je moje otkriće sa 16 godina i postala je prava balkanksa zvezda - rekao je ponosno Kodić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:09

CECA SKOCKANA KAO HOLIVUDSKA DIVA, DOMINIRA U ZELENOM SA PROREZIMA: Osećam se kao da imam 28 godina! Evo ko joj je prvi čestitao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja