CECA KITILA TRUBAČE NOVČANICAMA OD 500 €! Dejan Jevđić otkrio detalje sa Veljkove SVADBE, ne seća se koliko su TADA PARA ZGRNULI!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, Shutterstock

veselo!

CECA KITILA TRUBAČE NOVČANICAMA OD 500 €! Dejan Jevđić otkrio detalje sa Veljkove SVADBE, ne seća se koliko su TADA PARA ZGRNULI!

Stars -

Jedan od naših najboljih trubača Dejan Jevđić je otvorio dušu i ispričao kako je zahvaljujući trubi ostvario svoje dečačke snove i upoznao mnoge poznate ljude iz sveta politike i estrade.

Najveći utisak na njega ostavila je Ceca Ražnatović, o kojoj ima samo reči hvale.

Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić, printscreen

- Upoznao sam je u novembru 2019. godine, kada je ženila sina Veljka. Želela je da joj baš ja sviram na jednom od najradosnijih dana u njenom životu. Prihvatio sam poziv bez razmišljanja i nisam se pokajao jer je to veselje koje je trajalo ceo dan i noć i pamtim ga kao najdražu uspomenu. Tog dana sam sa svojim orkestrom otišao u njenu kuću u Beogradu, gde smo dočekivali svatove", rekao je Dejan i dodao:

"Posle smo se svi zajedno uputili u Titel, a tamo su nas čekali Veljkova buduća mlada Bogdana Rodići njeni roditelji. Svirali smo nekoliko sati, a onda smo se uputili do Hrama Svetog Save, gde su Veljko i Bogdana obavili crkveno venčanje i rekli sudbonosno,da". Nakon toga se žurka se nastavila u hotelu i tamo smo svirali do ranih jutarnjih sati - priča Jevđić i otkriva kako izgleda naša najveća zvezda u opuštenom izdanju:

- Nesvakidašnji je doživljaj svirati Ceci, koja se veseli i kiti trubače novčanicama. Mom orkestru i meni ostavljala je sve po 500 evra. Više se i ne sećam koliko je tih novčanica bilo.

Dejan Jevđić
foto: Printscreen

Kurir.rs/HIT/M.M.

BONUS VIDEO:

00:06

CECA PROSLAVILA ROĐENDAN, PA ZAPALILA NA KIPAR! Ražnatovićka se skinula u kupaći i pokazala kako uživa PUNIM PLUĆIMA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track