02:16

GABRIJELA PEJČEV O KORONI I POSLU

KURIR TELEVIZIJA

TO ME JE ISPUNJAVALO: Gabrijela Pejčev otkrila kako je zarađivala tokom korone kada nije bilo nastupa - OZBILJAN POSAO JE SPASAO!

Stars -

Gabrijela Pejčev stekla je ogromnu popularnost zahvaljujući pesmi "Luda po tebe" koja je bila naslovna numera popularnog filma "Južni vetar" i nekako taman kada je tek trebalo da zasija počela je korona i stao muzički svet i svi planovi pevača.

Sada se vratila na scenu, aktivna je sa nastupima, ali otkrila je i da je tokom korone pronašla novu strast.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir Televizija

- Fokusirala sma se na treninge, na učenje jezika, posvetila porodicu, Iskreno, da se korona nije desila, ko zna da li bih se potrudila da napredujem u nekim drugim stvarima. Nikada u životu nisam trenirala u kontinuitetu, a sada ne propuštam nijedan trening - rekla je pevačica.

Nije potpuno promenila zanimanje, ali se oprobala u nekim poslovima tokom pandemije kada je bilo neizvesno hoće li uopšte početi da se nastupa.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir Televizija

- Nisam razmišljala o promeni profesiji, ali sam pomagala drugarici u poslovima vezano za njenu firmu, pomagala sam i bratu i tako sam i pronalazila zadovoljstvo u nekim drugim stvarima koje mogu da mi donesu finansijski dobitak - rekla je Gabrijela i dodala da joj je korona dala lekciju da bi pevači trebalo da razmišljaju o započinjanju drugih poslova pored muzike.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

OVAKO TANJA SAVIĆ PROVODI VREME SA SINOVIMA POSLE GODINU I PO DANA: Pevačica ne skida pogled sa dece, ne može da ih se nagleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track