KRISTININI RODITELJI U KREDITIMA I DUGOVIMA! Kristijan ih je posetio, priznao da im je nudio POMOĆ, a evo zbog čega su ga ODBILI!
Foto: Printscreen/Pink, Printscreen

iskren

KRISTININI RODITELJI U KREDITIMA I DUGOVIMA! Kristijan ih je posetio, priznao da im je nudio POMOĆ, a evo zbog čega su ga ODBILI!

Stars -

Kristijan Golubović nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 4" otkrio je je bio kod roditelja Kristine Spalević u Novom Sadu i istakao je da oni baš teško žive i da su u kreditima i dugovima.

Kristijan Golubović
foto: Nikola Anđić

Da li si upoznao Kristinine roditelje?

"Bio sam kod njih u Novom Sadu. Hteo sam da ih upoznam, da popričamo malo, da vidim kako žive, šta rade. Volim da su sve karte otvorene. Oni baš teško žive, u kreditima su i dugovima. Trude se, kreativni su, prave čiz kejkove i pošteno zarađuju. Njihova sudbina me je podsetila na moje detinjstvo, kad sam za 500 dinara čistio sneg”, rekao je Kristijan za Svet, a prenose mediji.

Da li si im nudio pomoć?

“Naravno. Šmekerski sam heo da dam kovertu, ali majka i otac su kategorički odbili. Ljuti su malo zbog svega što je ona tamo uradila, ali imaju neku iskru nade pošto sam ozbiljan u nameri da budem sa njom. Prihvatili su našu vezu. Opao im je posao zbog toga što je Kristina vodila sa mnom ljubav pred kamerama, pričaju da je promiskuitetna. Ti koji su naručivali kolače od njih hteli su da ih kazne zbog njenog ponašanja. Kristini bi i drugo mesto puno značilo, ta montažna kuća jer su podstanari. To je teška priča, prelaze 160 kilometara da bi na Banovom brdu prodali čiz kejk za 650 dinara."

Kristijan Golubović
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/Svet/M.M.

Bonus video:

00:15

IVA GRGURIĆ U VRELOM IZDANJU NA JAHTI: Rijaliti zvezda POKRILA grudi ŠKOLJKAMA, pa pokazala ZADNJICU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track