ZASLADILA LETNJI HIT! Marija Mikić okupila pola ESTRADE, pa im pokazala kako se ljubi verenik!
Foto: Nemanja Pančić

tako se to radi

ZASLADILA LETNJI HIT! Marija Mikić okupila pola ESTRADE, pa im pokazala kako se ljubi verenik!

Stars -

Marija Mikić tačno je znala kako da zasladi promociju letnjeg hita "Jul", koja je održana u nedelju veče! Pevačica je pred prijateljima i predstavnicima medija, ali i kolegama, slatko izljubila svog verenika Jovana Pantića, doduše, i on je nju. Marija nije predstavila samo novu pesmu, koju je posvetila budućem suprugu, nego i savršenu liniju, koja je još više došla do izražaja u roze kombinezonu.

Milena Ćeranić
Milena Ćeranićfoto: Kurir

Podršku koleginici dale su Milena Ćeranić, drugoplasirani takmičar "Zvezda Granda" Isak Šabanović, gitarista Leksington benda, Miloš Vuksanović, koji se potpisuje i kao autor pesme, Marko Kon, Sofija Rajević, voditeljka Kurir televizije Jelena Nikolić i mnogi drugi.

Isak Šabanović
foto: Nemanja Nikolić

Marija se na promociji pohvalila i vereničkim prstenom, pa su joj kolege čestitale na novom razdoblju u životu koje im predstoji. S obzirom na to da pesma za kratko vreme beleži veliki broj pregleda na internetu, pevačica ističe da joj je sada jedina želja da se ostvari u ulozi majke. - Srećna sam i presrećna. Ovo će biti lepo i uspešno leto. Pesma je našla put do publike, što je najvažnije, i drago mi je što sve generacije uživaju uz "Jul" - rekla je između ostalog Mikićeva.

Kurir.rs/Lj. S.

Bonus video:

00:57

POMAGAJTE LJUDI, NIŠTA NE RAZUMEM! Andrija Milošević traži podršku u REŠAVANJU misterije, ljudi plaču od SMEHA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja