FILIP ČUKANOVIĆ SLAVI MINI JUBILEJ: Nije bilo lako izboriti se sa pritiskom, ali REZULTATI su tu!
Foto: Privatna Arhiva

USPEŠAN

FILIP ČUKANOVIĆ SLAVI MINI JUBILEJ: Nije bilo lako izboriti se sa pritiskom, ali REZULTATI su tu!

Stars -

Voditelj Filip Čukanović obeležio je "mini jubilej" - prvih 365 dana otkako se nalazi u voditeljskoj stolici jutarnjeg programa na TV "Prva".

Filip Čukanović
foto: Printscreen

On je pre tačno godinu dana postao urednik i voditelj ove emisije, a pre nekoliko meseci je dobio pojačanje, koleginicu Marijanu Tabaković. Prema rečima voditelja, ovo je za njega bio veoma izazovan period, a uvek se trudio da gledaocima pruži najkvalitetniji program. Zato su gosti u njegovoj emisiji svake nedelje bili najviši državni funkcioneri, ministri, lekari, sportisti, kao i veliki broj ljudi iz javnog života Srbije.

Ovim povodom Čukanović se zahvalio gledaocima i svima onima koji su mu protekle godine pružali podršku i bili vetar u leđa.

- Danas je tačno godinu dana kako uređujem i vodim "Jutro na Prvoj". Toliko toga se dogodilo i planiranog i neplaniranog i lepog i stresnog. Nije bilo lako posle svega izboriti se sa pritiskom ali rezultati su tu. Ponosan sam na mnogobrojnu ekipu koja se više puta menjala. Vreme je da uplovimo u mirne vode i za vas nastavimo da pripremamo dinamičan i kvalitetan sadržaj svakog dana! Nije lako, ali je jako. Hvala svima na pažnji i podršci - napisao je voditelj na svom Instagramu.

Filip je pre pozicije voditelja i urednika, više od deset godina radio kao reporter i izveštavao sa brojnih političkih i društvenih događaja. Radio je na televiziji "Pink", potom je prešao na "B92", a kasnije na "Prvu".

Filip Čukanović
foto: Aleksandar Krstović

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:15

VODITELJ FILIP ČUKANOVIĆ DOŽIVEO PEH U PROGRAMU UŽIVO! Koleginica mu se smejala, on poručio: Izvinjavam se! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track