VERIDBA, PUT U SARAJEVO, ŠOK PORUKE SA DRUGOM: Rialda i Kenan prošli su kroz HAOS u rijalitiju i posle, ali su ostali ZAJEDNO!
Foto: Nemanja Nikolić

IMAJU PLANOVE

VERIDBA, PUT U SARAJEVO, ŠOK PORUKE SA DRUGOM: Rialda i Kenan prošli su kroz HAOS u rijalitiju i posle, ali su ostali ZAJEDNO!

Stars -

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović pojavili su se zajedno na superfinalnoj žurki.

Pevačica je otkrila da su je sačekale mnogo gore prepiske Kenana sa Teodorom Bilanović nego što je očekivala. Ipak, zajedno su došli na žurku, a pevačica je rekla da je ono što oseća mnogo jače, nego bilo koji drugi osećaj.

"Nismo stigli da pričamo o tome. Ali ono što ja osećam prema njemu je mnogo jače", rekla je Rialda.

Zadruga, žurka
foto: Nemanja Nikolić

Njih dvoje su progovorili i o svom plasmanu. Podsetimo, Kenan je osvojio 6. mesto, dok je Rialda bila na 14. mestu.

"Iskreno, ja sam razočarana Kenanovim plasmanom. Volela bih da je bio prvo mesto, logično. Što se mog plasmana tiče, nisam razočarana, meni je bilo bitno da uđem i ispunim svoj cilj. Da se pokažem onakvom kakvom ja želim. Izašla mi je pesma na dan superfinala, prezodavoljna sam reakcijama, od sutra ću malo više da se posvetim pesmama. Jedva sam stigla da se ošišam, nisam stigla ništa da pregledam od ponuda za nastupe", rekla se Karahasanovićeva.

Rialda i Kenan su otkrili i da planiraju zajedničku put u Sarajevo, gde će se videti sa porodicama.

Zadruga, žurka
foto: Nemanja Nikolić

"Idemo zajedno u Sarajevo, da se vidimo sa našima. Onda ćemo na odmor, na more. Majka mi je dobro (pala je na superfinalu), ima tri kopče na glavi, ali da kucnem u drvo dobro je. Prezadovoljni su mojim učešćem, apsolutno nikakvih kritika nije bilo. Majka mi je rekla: "Prvi put za 28 godina sam ponosna, sine", otkrila je Rialda.

Kenan je planirao da veri Rialdu u "Zadruzi", ali su se planovi zbog više stvari i situacija odložili. Tahirović nam je otkrio šta se dešava po tom pitanju.

"Naravno da stoje ti planovi, ali otom-potom! Videćete na Instagramu", ispričao je Kenan.

Zadruga, žurka
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:35

POLICIJA ZAUSTAVILA BEBI DOL! Našli joj SEKIRU u torbi! Za sve kriv RIJALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track