NE PLAŠIM SE TAKIJEVIH BATINAŠA, TO JE ZA MENE BUDALAŠTINA! Janjuš besan na Majinog oca, spomenuo ćerku Krunu i BIVŠU ŽENU ENU!
Foto: ATA Images

OPASAN

NE PLAŠIM SE TAKIJEVIH BATINAŠA, TO JE ZA MENE BUDALAŠTINA! Janjuš besan na Majinog oca, spomenuo ćerku Krunu i BIVŠU ŽENU ENU!

Stars -

Turbulentna veza Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša i dalje je tema broj jedan.

Janjuš je u rijalitiju govorio da svoju vezu s Majom održava isključivo kako bi kupio mir, a nakon izlaska održao je obećanje i priznao da više ne želi da vidi osobu zbog koje je prekinuo brak sa suprugom Emom.

Marko Janjušević Janjuš
foto: ATA Images

Po izbacivanju iz „Zadruge” došlo je do verbalnog okršaja između Janjuša i Majinog oca. Taki je izjavio da je ćerki već našao potencijalnog muža.

- Maja ga još ne zna, on joj je pisao, slao slike, divan jedan gospodin, malo stariji od nje, ima tridesetak godina – istakao je Marinković.

Sa druge strane, Janjuš je rekao:

- Uživam sa ćerkom Krunom svaki dan. Ovo dvoje me ne zanimaju. Ne plašim se Takijevih batinaša i pretnji koje je izneo na moj račun, to je za mene čista budalaština.

Janjuš je otkrio šta se dešava sa tužbom za starateljstvo.

- Ne bih o tome da pričam kako se moja žena ne bi potezala po medijima. To je naša privatna stvar, a ja znam da sam najbolji otac na svetu.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Objektiv/M.M.

Bonus video:

07:39

OSTAO SAM SA NJOM ZBOG 500.000 €, SAD ĆU DA TRAŽIM ZABRANU PRILASKA: Posle skandala sa Takijem, Janjuš ni u ludilu neće sa Majom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track