MOJ ĆAĆA, VEĆI OD ŽIVOTA! Mišo Kovač izgubio sina, ćerka mu se drogirala, PUCAO sebi u grudi, a danas slavi 80. rođendan
Foto: Printscreen/Instagram

sprema i slavlje

MOJ ĆAĆA, VEĆI OD ŽIVOTA! Mišo Kovač izgubio sina, ćerka mu se drogirala, PUCAO sebi u grudi, a danas slavi 80. rođendan

Stars -

Danas Mišo Kovač, jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, slavi 80. rođendan. Njegova ćerka Ivana (43) mu je na društvenim mrežama uputila čestitku.

- Veliki 80. Velikog Čovika... Moja stina, oslonac, prijatelj, pola mene... - započela je emotivnu objavu pevačica.

Na fotografiji se može videti kako Ivana sedi Miši u krilu i nežno ga gleda.

- Želim ti more zdravlja i sriće! Ljubav i mudrost već imaš... Sritan ti rođendan! Moj ćaća, veći od života! - čestitala je Ivana i dodala kako ga 'voli beskrajno "njegova mala"'.

Ivana je objavila još jedan kolaž fotografija sebe i oca uz koje je napisala 'Sritan ti rođendan, legendooo'.

Kovač iz predostrožnosti od kako je počela pandemija izbegava javnost i uglavnom je kod kuće, a njegova ćerka je rekla da se dobro čuva, ali je najavila da će najverovatnije proslaviti rođendan.

- Planira što će, gde će, koga će zvati. Mora to proslaviti kako zaslužuje, a namerava ga proslaviti u Dalmaciji. Mora napraviti listu pa ćemo videti kako će teći party - izjavila je za za RTL Exkluziv.

Podsetimo, Ivana Kovač, ćerka Miša Kovača, počela je da konzumira drogu, kako se pričalo, krajem devedesetih, neposredno nakon što je njen otac pokušao da se ubije.

Depresivan zbog gubitka sina, Mišo se godinama borio, a želeo je sebi da presudi 1999. pucavši u grudi. Ipak su ga brzo našli i spasli. Taj trenutak je bio težak za nju jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i rođenog brata Edija, koji je poginuo.

Utehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita. S obzirom na to da nije želeo da izgubi još jedno dete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla.

Bila je dve godine u komuni u kojoj se lečila od zavisnosti.

Ivana Kovač
foto: Pritntscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja