01:35

RUŽA RUPIĆ O INFUZIJI

KURIR TELEVIZIJA

RUŽA RUPIĆ ZGROŽENA PRIČAMA DA SE NAPILA I ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Pevačica otkrila šta se ZAPRAVO dogodilo!

Stars -

Pevačica Ruža Rupić ovih dana oduševila je veliki broj fanova kada je objavila numeru "Habibi" u kojoj peva o promašenoj ljubavi od koje i dalje ne može da se oporavi.

- Postoje te veze koje se brzo dese i brzo puknu i ti sada znaš da to nije dobro po tebe, ali i dalje osećaš tu neku hemiju i želiš da budeš sa tom osobom i uopšte ne kriješ da bi ti opet tako - rekla je Ruža, a iako se u medijima spekuliše da je ovu numeru posvetila bivšem dečku i kolegi Stevanu Sekuliću, ona je to demantovala:

Ruža Rupić
foto: Kurir Televizija

- Pesma nije posvećena njemu, ko kaže da je on jedini dečko, možda i postoji neko pre njega koga volim ili posle njega, ali ja bih na to stavila tačku - rekla je Ruža i dodaje da se ne druži sa Sekulićem:

- Nismo ni u kakvom odnosu, mislim ne mogu da kažem da smo u lošim odnosima, ali mislim da nema potrebe da kada izađeš iz veze sa nekim iz veze da se sada nešto preterano družite. Naravno, javim se i sve to, ali na tome se završava - rekla je Ruža, koja je nedavno dospela u žižu javnosti zbog komentara na društvenim mrežama da je završila na infuziji zbog preterane konzumacije alkohola.

Pevačica nije imala problem da sa nama podeli svoj raspored rada koji joj je i odveo do toga da završi na infuziji.

Ruža Rupić
foto: Instagram

- Mi smo u petak krenuli iz Beograda na Zlatibor, iz Zlatibora za Priboj, tamo je održan koncert Ace Lukasa, potom smo se vratili u hotel na Zlatibor. Potom smo u dva iz hotela krenuli za Novi Pazar, išli smo kombijem. U deset smo krenuli iz Novog Pazara za Beograd. U dva ujutru sam stigla kući, spavala do jedan popodne i potom snimala spot od pet popodne do pet ujutru. Ja sam na infuziji imala snage koja ovaj stativ u studiju. Da sam se napila, sigurno ne bih završila na infuziji, jer nikada ne popijem toliko da mi treba infuzija - bila je izričita Ruža.

Ruža Rupić
foto: Kurir Televizija

Rupićeva je trenutno na turneji sa Acom Lukasom sa kojim je oduševjena:

- Ja prosto ne mogu da verujem da je on tolika zvezda, a toliko normalan, veliki profesionalac, a tu je i da pomogne i udeli savet kad treba - rekla je ona i dodala da se od pevačica divi Lepoj Breni:

Ruža Rupić
foto: Kurir Televizija

- Ona je jedinstvena. Svako može da joj pozavidi na karijeri. Prvenstveno jer je ozbiljan pevač, sjajan performer i traje godinama. Ne mogu reći da priželjkujem njenu karijeru, jer niko ne može da ima identičnu karijeru kao njenu, ali mnogo je cenim i obožavam da pevam njene pesme - rekla je pevačica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33

SVI SU JOJ GLEDALI U UŠI! Pevačica JEDNIM DETALJEM poslala momku TAJNU PORUKU, pa otkrila: Imali smo TRZAVICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track