02:31

NIKOLINA I SAŠA KAPOR O BRAKU

KURIR TELEVIZIJA

KOD NJIH NEMA TAJNI: Nikolina i Saša Kapor otvoreno o PREPREKAMA U BRAKU - NIJE IM BILO LAKO!

Stars -

Nikolina i Saša Kapor su jedni od smernijih estradnih parova, žive mirnim životom u kojem uživaju sa dvoje dece, te su nedavno bili na letovanju koji je za Sašu kratko trajao jer se vratio nastupima, koje su pevači jedva dočekali.

Nikolina Kapor, Saša Kapor
foto: Kurir Televizija

- Bili smo u Crnoj Gori na Jazu, tamo je super za decu i volimo da porodično odemo svi tamo, ali nekako nam je i blizu Bosna jer radimo najviše na toj teritoriji - rekla je Nikolina, a Saša dodao:

- Ja sam samo tri, četiri dana bio sa njima, posle sam se uputio ka Republici Srpskoj, Bosnu, pa sam se vratio u Srbiju, potom je Nikolina došla avionom, a deca su otišla sa bakom i dekom za Sarajevo - rekao je pevač.

Nikolina Kapor, Saša Kapor
foto: Kurir Televizija

Nikolina i Saša jesu skladan par, ali nikada nisu imali problema da su imali prepreke koje su morali da prebrode kako bi spasli brak.

- Bilo je turbudelncija i to je normalno, živimo jedan normalan život i nikada nismo idealizovali svoj odnos. Nismo detaljisali, ali kada nije išlo nismo idealizovali i nismo predstavljali stvari onakvima kakve nisu - rekla je Nikolina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:38

VERENICA SLOBE RADANOVIĆA PROGOVORILA O PREVARI! Otkrila ŠTA je našla u pevačevom telefonu i ŠOKIRALA javnost!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track