TOMIN I NADEŽDIN SIN STAO NA NOGE: Longo baš porastao, maneken se obratio emotivnim rečima: BORIĆEMO SE I DALJE!
Foto: ATA images, Damir Dervišagić

velika pobeda

TOMIN I NADEŽDIN SIN STAO NA NOGE: Longo baš porastao, maneken se obratio emotivnim rečima: BORIĆEMO SE I DALJE!

Stars -

Nadežda Biljić i Toma Panić dobili su sina Longa, a nakon borbe za njegovo ozdravljenje čini se da sve ide u dobrom pravcu.

Sada je Toma na svom Instagram profilu podelio Longovu fotografiju na kojoj se vidi kako dečak samostalno stoji, a uz to je napisao i emotivnu poruku.

- Ništa drugo nije važno i toliko vredno osim tvoje i naše borbe da ti budeš srećan. Mi imamo sreću što si veliki borac, a ti sreću kakvi smo mi borci uprkos mnogim sabotažama i zlim jezicima. Tražeći ni od koga ništa i sami zajedno sa tobom borili smo se da ti rasteš nasmejan i da ovako samostalno nadgledaš šta mi to radimo. Borićemo se i dalje zajedno jer predaje nema. Longo, vole te tata i mama najviše na svetu - napisao je Panić uz fotku na svom Instagram profilu.

Inače, Toma i Nadežda upoznali su se u rijalitiju "Zadruga" nakon čega su otpočeli vezu. Ubrzo je Biljićeva ostala u drugom stanju, a mali Longo rodio se pre vremena, zbog čega je imao zdravstvene probleme.

kurir.rs

Bonus video:

05:56

ESTRADA SE OKUPILA U VRNJAČKOJ BANJI, A MEĐU NJIMA I ROMANA PANIĆ! Pevačica za Kurir: Ja se kao FENIKS dižem iz pepela! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track