veselo i radno

NIŠTA LUMPOVANJE DO ZORE, OPIJANJE I CEPANJE MAJICA! Evo kako je Relja slavio rođenje ĆERKE, a Nikoliji priredio ŠOK iznenađenje

Stars -

Pevač Relja Popović postao je otac drugi put predivne devojčice.

Nikolija Jovanović se porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu kojoj još, kako je otkrila baka Vesna Zmijanac, nisu dali ime.

Čim je povač čuo radosne vesti počelo je slavlje tokom dana, ali je naveče ipak održao koncert, a u jednom trenutku je publiku zamolio da pozdrave bukom njegovu Nikoliju, a potom joj je uputio emotivne reči i pesmu.

Relja Popović
foto: Pritnscreen

- Moja ljubav Nikolija je meni rodila ćerku, hoću da je pozdravite najvećom bukom. Ovo je jedan od najleopših dana u mom životu i drago mi je da ga delimo zajedno - vikao je Relja, a potom pustio pesmu od svoje izabranice "Nema limit".

Nikolija Jovanović se porodila u Narodnom frontu, a njena majka Vesna Zmijanac ispričala da je sve prošlo u najboljem redu. Nikolija i Relja postali su roditelji drugi put, budući da je iz njihove ljubavi proizašla već jedna devojčica kojoj su dali ime Rea.

Nikolija i Relja nisu se venčali budući da njima papir o stupanju u brak ne predstavlja ništa bitno, a tome svedoći i činjenica da već godinama zajedno i imaju prelepu i idiličnu zajednicu.

Relja Popović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:14

RELJA POPOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Pevač zabrinuo fanove objavom, a TRUDNE Nikolije ni na vidiku! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track