PEVAČICA DOBILA ROLEKS OD 8.000 € KAO BAKŠIŠ! Odmah se pohvalila: Nisam ga UKRALA, nije me blam!
Foto: Printscreen/Instagram

valuta roleks

PEVAČICA DOBILA ROLEKS OD 8.000 € KAO BAKŠIŠ! Odmah se pohvalila: Nisam ga UKRALA, nije me blam!

Stars -

Višnja Petrović pohvalila se muškim "roleksom" koji je dobila na nastupu kao bakšiš. Tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 3" Višnja se predstavila kao glumica, međutim, tada je javnost primetila njen talenat za muziku, kao i mnoge iskusnije kolege, koje su uticale na to da ona ipak uplovi u muzičke vode.

Višnja Petrović
foto: Printscreen Instagram

Pevačica je do sada objavila nekoliko singlova i već uveliko nastupa. Odlučila je da ostane u muzici, što ne čudi, jer je poznato da se više novca zarađuje u toj oblasti nego u glumi.

Višnja Petrović
foto: Printscreen Instagram

Po njenim objavama na društvenim mrežama možemo da vidimo da se ona ne izdvaja od svojih starijih kolega, jer su mesta na kojima peva uvek popunjena i rado se pohvali dobrim bakšišem.

Višnja Petrović
foto: Printscreen

Ovoga puta posetiocima nije ostalo više para u novčaniku, pa je neko od gostiju odlučio da joj pokloni "roleks" koji košta oko 8.000 evra. Pevačica je snimila stori dok je bila u liftu sa kolegom. Na njenoj ruci nalazio se skupoceni muški sat, a njen najveći problem je bio kako da podeli pošteno sat sa kolegom. Oni su se smejali jer je kolegu očigledno bilo sramota iz nekog razloga, a pevačica je napisala u objavi. - Ja ne znam šta je tu blam, nisam ga ukrala - uz emotikon koji plače od smeha.

Višnja Petrović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

00:05

ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA UHVAĆENA SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Ivana nasmejana, javno joj se obratila: Hvala ti za DANAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja