TARA IZBRISALA ŠA, ALI SE NJEGOVIH SKUPIH KOLA NE ODRIČE! Otpratila repera i skinula slike sa njim, ali se idalje vozi u mečki!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

pukla ljubav

TARA IZBRISALA ŠA, ALI SE NJEGOVIH SKUPIH KOLA NE ODRIČE! Otpratila repera i skinula slike sa njim, ali se idalje vozi u mečki!

Stars -

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša i dalje su u centru medijske pažnje zbog svog turbulentnog odnosa, a poslednja vest je da su raskinuli! Bar tako pokazuje njen Instagram nalog, s kojeg je izbrisala sve slike sa Aleksićem.

Tara Simov
foto: Printskrin/Instagram

Oni su nedavno bili u Makedoniji kako bi reper upoznao Tarinog oca, odakle su delili slike i video-snimke na svojim profilima na Instagramu. Na veliko iznenađenje pratilaca, Simovljeva je obrisala sve te fotografije, a Ša nije više ni među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Međutim, ona nije uklonila slike na kojima je Nenadov skupoceni automobil. I dalje su na njenom profilu storiji od pre nekoliko dana kada je vozila njegov auto, o čemu smo već pisali.

Tara Simov
foto: Printskrin/Instagram

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Nenadom Aleksićem i njegovom ljubavnicom, ali se oni nisu javili na naše pozive. Juče smo pričali i s njihovim prijateljima i poznanicima, koji uglavnom nisu hteli da daju zvanične izjave za medije, ali nekoliko njih nam je napomenulo da imaju informaciju da je ovo njihov trik kako bi dobili još više na publicitetu i da do raskida zapravo nije došlo.

Tara Simov
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, ovo nije prvi put da se njih dvoje svađaju. Nakon njene diskvalifikacije, Ša je u rijalitiju govorio da se kaje što je ušao u vezu sa Tarom i da mu je žao što je ostavio suprugu Ivanu, što je razljutilo Simovljevu, koja je tada pisala na društvenim mrežama da je kraj njihove ljubavi.Bilo je između njih još prozivki i razmirica, ali sve to nije uticalo na Tarinu odluku da dođe na finalno veče "Zadruge" i da se pomiri sa Ša. Poslednjih nedelju dana su bili neprestano zajedno, pa je svima delovalo da im je veza sada skladna. Ipak, izgleda da nije tako.

Tara Simov
foto: Printskrin/Instagram

Bahata Tara Vozi bez dozvole i provocira policiju

Simovljeva je na Instagramu objavljivala snimke kako vozi Aleksićev skupoceni auto iako nema vozačku dozvolu, a čak je i pozivala policiju da reaguje na njeno kršenje zakona. Uz snimak je stavila emotikon policajca, jer se danima priča kako nikada nije polagala vozački ispit, što je i sama priznala, a bahato vozi tuđe automobile godinama unazad. Tara očigledno misli da zakon u Srbiji za nju ne važi pa svojim ponašanjem provocira i nadležne organe.

Tara Simov
foto: Printsceen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:10

TAKO MI PRIJA BURMA NA TVOJOJ RUCI! Ša i Tara provociraju, reper joj ljubi ruku i ISMEVA bivšu suprugu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja