04:43

NIKOLIJA U PRATNJI RELJE IZAŠLA IZ PORODILIŠTA SA ĆERKICOM! Pao i poljubac, reper priznao da je bio ZABRINUT, a evo zbog čega!

PRESREĆNI

NIKOLIJA U PRATNJI RELJE IZAŠLA IZ PORODILIŠTA SA ĆERKOM! Pao POLJUBAC, on priznao da je bio ZABRINUT, spomenuli i VESNU ZMIJANAC!

Stars -

Nikolija Jovanović i Relja Popović pre tri dana su dobili još jednu ćerku, a Nikolija je danas izašla iz porodilišta.

Relja Popović, Nikolija Jovanović
foto: Kurir

"Savršeno je protekao porođaj. Nećemo da vam otkrijemo koje ime smo joj dali. Beba je savršeno, mnogo sam srećna. Baka Vesna je najsrećnija i cela porodica je srećna. Ne plašim se ničega. Mislim da će ona i Rea biti sjajne sestre. Bitno je da se one vole i da se mi volimo", rekla je Nikolija, a Relja je dodao:

1 / 2 Foto: Nikola Anđić

"Ja sam zbunjen, prošli put sam prisustvovao, sad nisam. Bio sam malkice zabrinut, sada sam bio sprečen da prisustvujem, ali znao sam da će sve dobro da prođe. I njena sestra treba da je vidi. Biti otac drugi put je veoma lepo. Treba da preuzmem tek tu ulogu, sve radim oko bebe. Sve sam i radio", rekao je Relja.

Po nju je u Narodni front došao muž Relja Popović koji je za medije poručio da su beba i Nikolija dobro.

Relja Popović, Nikolija Jovanović
foto: Kurir

"Čuo sam se sa Nikolijom. Meni je ovo i dalje rano jutro zato sam ovako, vidimo se. Bogu hvala dobro su obe", rekao je Relja za Kurir.

1 / 3 Foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/M.M./LJ.S.

Bonus video:

00:25

RELJA POPOVIĆ STIGAO PO NIKOLIJU I ĆERKU! Reper POSPAN, ali i NASMEJAN došao u Narodni front, a evo kako se mama i beba OSEĆAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track