ZABRANA! HAOS U PORODICI: Relja nije dozvolio tašti Vesni Zmijanac da proslavi rođenje druge unuke!
Foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić, Stefan Jokić

nesuglasice

ZABRANA! HAOS U PORODICI: Relja nije dozvolio tašti Vesni Zmijanac da proslavi rođenje druge unuke!

Stars -

Vesna Zmijanac nije mogla kako dolikuje da proslavi rođenje druge unuke jer joj je to, kako saznajemo, zabranio zet Relja Popović. Pevačica je za najbolje prijatelje organizovala zabavu u jednom restoranu, ali je nakon poziva nevenčanog supruga njene ćerke Nikolije Jovanović, koja je u subotu rodila drugu ćerku, sve morala da otkaže. Među zvanicama je bila i njena koleginica Ana Nikolić, koja je bila raspoložena da napravi pravu atmosferu kod Vesne, kao i Dušica Grabović.

Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović, Relja Popović
foto: Tamara Trajković, Nemanja Nikolić

Zmijančevoj je zet udario embargo na slavlje, ali zato je on za svoje najbliže prijatelje upriličio žurku, kojoj tašta iz nepoznatog razloga nije prisustvovala. Pevačica nije imala kud pa je slavlje otkazala, te je u svoj stan pozvala samo najbliže komšinice i počastila ih. Zbog neraščišćenih porodičnih odnosa folk zvezda izbegava da se pojavljuje u javnosti. Kako se spekuliše po estradnim kuloarima, nesuglasice u porodici Zmijanac-Popović traju punih pet godina. I Relju su u emisiji "Ami Dži šou" svojevremeno pitali da navede razlog zbog kog se poslednji put posvađao s Vesnom, nakon čega je pevač ispričao situaciju koja se desila pre pet godina.

Relja Popović, Nikolija Jovanović
foto: Nikola Anđić

- Posvađao? Nikad! Razišao? Znaš kad, pre pet godina. Ja pre pet godina nisam hteo da jedem pet hiljada jela koje je spremila, ali daj tarantulu - rekao je Popović. Nakon toga je kao bomba odjeknula vest u medijima da se Nikolija i Relja sele iz Vesninog stana, i krenule su spekulacije da na relaciji zet-tašta nije sve u najboljem redu i da je zbog nesuglasica mladi par digao sidro i krenuo da traži novi smeštaj.

Zmijančeva je na svoj način objasnila da se ona ni sa kim ne svađa i da sve voli na podjednak način. - Relja i ja se obožavamo. To što svi misle da samo u svađi jer se oni sele iz mog stana, nije tako. Mi nikad i nismo živeli pod istim krovom. Normalno je da hoće da kupe svoj stan kad ga nemaju i da budu sami. Šta mi imamo da se raspravljamo, deca su deca, unuci su unuci i tu nema mnogo rasprave. Kud koji mili moji i svako ide gde voli - rekla je Vesna u razgovoru za medije. O Relji nerado govori, ali zato unukom Reom i te kako voli da se pohvali. - Ona je moje sunce. Ne mogu da je ispratim ni pod razno. Mogu da sednem, a ona da mi skače po glavi. Ali najsrećnija sam kad sam s njom. Radujem se da bude još koje unuče, a lako ću da izdržim da ih čuvam, samo da Nikolija rodi - rekla je Vesna kojoj je naslednica ispunila i tu želju.

Nastavili da budu tajnoviti Nećemo da otkrivamo ime deteta

Nikolija Jovanović izašla je u utorak iz porodilišta sa ćerkicom, a po njih je u "Narodni front" došao njen nevenčani suprug Relja Popović. Pevačica je bila nasmejana i srećna, ali i tajnovita. Kao što je krila da je trudna, sada krije koje je ime dala detetu. - Sve je proteklo savršeno. Nećemo da otkrijemo koje ime smo joj dali. Beba je super. Baka Vesna je najsrećnija i cela porodica je srećna. Ne plašim se ničega. Mislim da će ona i Rea biti sjajne sestre. Bitno je da se one vole i da se mi volimo - rekla je Nikolija, a Relja je dodao: - Ja sam zbunjen, prošli put sam prisustvovao porođaju, sad nisam. Bio sam malčice zabrinut, sada sam bio sprečen da prisustvujem, ali znao sam da će sve dobro da prođe. I njena sestra čeka, sad treba da je vidi. Biti otac drugi put je veoma lepo. Treba da preuzmem tek tu ulogu, sve radim oko bebe. Sve sam i radio i ništa mi nije teško. Malo sam sad zbunjen, ali mi smo porodica i to nam je najvažnije - objasnio je Popović.

Jelena Stuparušić, Foto: Kurir.rs, Nikola Anđić

Bonus video:

04:43

NIKOLIJA U PRATNJI RELJE IZAŠLA IZ PORODILIŠTA SA ĆERKICOM! Pao i poljubac, reper priznao da je bio ZABRINUT, a evo zbog čega!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja