00:15

KRISTIJAN I KRISTINA NERAZDVOJNI! Pevačica se TOP sredila, Golubović ne zaostaje, a evo gde su GOLUPČIĆI otputovali! (VIDEO)

POKAZAO I OŽILJKE

NIJE POTRES, TO JE KRISTIJAN SKOČIO U BAZEN! Golubović uživao bez Kristine, SKAKAO NA GLAVU, a jedan potez je ŠOKIRAO SVE!

Stars -

Kristijan Golubović je odmah posle finala „Zadruge" pobegao od nesnosnih vrućina na jedan bazen u Beogradu, gde je izvodio vratolomije.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Žestoki momak je na bazen došao sam, bez ljubavnice Kristine Spalević. Bio je namrgođen kad je stigao, ali se brzo oraspoložio. Nije časio časa, odmah je skinuo majicu i pokazao ogromne ožiljke preko celog stomaka i na rukama.

Pre nego što je otrčao u bazen, uredno je spakovao svoje stvari. Golubović je zatim skočio na glavu, a onda je dugo plivao i ronio.

Nije bilo mnogo ljudi, pa je Kristijan neko vreme imao bazen samo za sebe. Dok se on rashlađivao u vodi, oni koji su ga prepoznali glasno su ga komentarisali. A najviše pažnje je privukao kada je na ivici bazena uradio stoj na rukama i tako skočio u vodu.

Žestoki momak je prekinuo kupanje u jednom trenutku kako bi popričao sa prijateljem, od koga je pozajmio naočare za sunce.

Kada se pošteno iskupao, Golubović se opustio i glupirao u vodi kao dete, čime je na smejao ostale kupače.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Inače, njih dvoje su nedavno odmarali u Kragujevcu gde su iznajmili apartman sa bazenom, pa se pohvalili pratiocima koji jedva čekaju da vide šta rade "golupčići".

Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/HIT/M.M.

Bonus video:

01:15:06

SCENIRANJE 11.07.2021. KRISTIJAN GOLUBOVIĆ 2-DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja