KO JE ŽENA KOJA JE SPASILA SNIMANJE SPOTA "VARALICA", SARE JO I EDITE
Foto: Promo

KO JE ŽENA KOJA JE SPASILA SNIMANJE SPOTA "VARALICA", SARE JO I EDITE

Stars -

Sigurno ste do sada čuli i videli novi hit i spot za pesmu "Varalica", Sare Jo i Edite Aradinović o kome bruje društvene mreže? Spot i pesma, koji su specifični i ekcentrični na toliko načina spajaju estetiku 18. veka, sa estetikom devedesetih i zajedno čine ovaj video spot autentičnim i vizuelno upečatljivim. Govorimo o raskošnom muzičkom projektu, iza kakvih i inače stoje ove dve dame, koji ovaj put potpisuje slovenačka rediteljka Kukla sa direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem. Pesma je nastala u produkciji Bassivity, dok se kao jedan od partnera pojavljuje Wolt aplikacija.

Zanimljiv rediteljski tretman pratio je tekst pesme, a ideje i improvizacije su se dešavale tokom samog snimanja spota. Scena koja prati simpatičan i vrcav stih "kunem se u prst moj treći" izazvala je ogromnu pažnju, a iza cele scene i dešavanja stoji još zanimljivija priča.

Wolt
foto: Promo

Znajući da takav stih mora da bude ovekovečen upečatljivom radnjom i kultnim momentom, rediteljka je u dogovoru sa Sarom i Editom osmilila da Sara, tokom večere sa momkom, pojede maline iz njegove ruke ili sa prsta. Kreativa i ideja je bila tu, ali su na setu nedostajale sveže maline.

Cela ekipa se digla na noge u potrazi za rešenjem, dok na scenu nije stupio Wolt.

Poručili su preko aplikacije, i odmah, kroz manje od pola sata stigla je nasmejana i vedra Wolt kurirka, koja se inače i pojavljuje u spotu, da im dostavi najsvežije maline pravo iz radnje.

"Žena je još jednom spasila celu stvar. J Imali smo izazov da u kratkom vremenskom roku uspešno snimimo veliki broj scena, i zaokružimo priču predviđenu scenarijem. Kada je došlo do čuvene scene sa malinama, shvatili smo da na setu nemamo maline (smeh). Ipak, našli smo brzo rešenje uz pomoć Wolta, i sjajne dostavljačice, kojoj smo svi zahvalni. Ne samo da nam je donela maline i pomogla da završimo snimanje na vreme, već je učestvovala u spotu i svojim šarmom ulepšala projekat. Kompanija Wolt je prepoznatljiva po tome što ima i muške i ženske partnere dostavljače, a kako je ovo tipična ženska priča, nismo mogli da dobijemo bolju podršku na snimanju." - rekla je Sara Jo.

Wolt
foto: Promo

Pored Wolt kurira, nasmejanih momaka i devojaka sa plavim torbama, Wolt se može pohvaliti i širinom svojih usluga i asortimanom koji dostavlja. Ne samo da pruža i vrši dostavu najbolje restoranske hrane, već je preko Wolt aplikacije moguće naručiti potrepštine iz marketa, piće, cveće, drogerijske proizvode, knjige, a sve to u najbržem roku, pravo do stana, posla… ili pak seta za muzički spot. J Šta god da radite, Wolt je tu da se nađe kao savršena podrška.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track