BAŠKARI SE PO LUKSUZNIM LETOVALIŠTIMA, VOZI PRVOM KLASOM Maja Šuput pozira u bademantilu od 400 €, a ne plaća KOMUNALIJE
Foto: Pritnscreen

Preti joj izvršenje

BAŠKARI SE PO LUKSUZNIM LETOVALIŠTIMA, VOZI PRVOM KLASOM Maja Šuput pozira u bademantilu od 400 €, a ne plaća KOMUNALIJE

Stars -

Pevačica Maja Šuput Tatarinov (41) s porodicom odmarala u Turskoj u mondenom letovalištu, a njeno ime je opet na oglasnoj ploči Opštinskog građanskog suda u Zagrebu i to zbog neplaćanja komunalija.

Naime, ovo je dva puta u poslednjih šest meseci zbog neplaćena režija. Prvi put je ostala dužna za komunalije za zgradu u kojoj Maja živ od 70 evra.

- To su privatne stvari koje ne mogu da komentarišem. Sigurno je platila dug - rekla nam je tad menadžerka pevačice Katarina Kolar.

Tad se nagađalo da je Maja zaboravila da platiti komunalije zaokupljena pripremama za venčanje, a potom i pripremama za odmor u Grčkoj. Drugi put bila je ostala dužna 120 evra. I tad je bilo reč o računima uoči i posle svadbe s Nenadom Tatarinovim u istarskim Balama.

Ovaj put opet je reč o vodi, i to u iznosu od 50 evra koju nije plaćala marta do juna 2020. U prilogu spisa nalazi se i račun za vodu od 70 evra, koji je uvećan za troškove kamate. Maji je sva tri puta pretilo izvršenje.

Pevačica i njena menadžerka nisu se javljale na telefon.

Inače, Maja poslednjih nedelja često pozira u ružičastom versače bademantilu od 400 evra. Jednom je u njemu pozirala u kadi s takođe papučicama versači papučama koje koštaju 100 evra.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

00:45

ANĐELA VEŠTICA RASKRINKALA FRANA POSLE AFERE: Nisi znao da izađeš iz kola koliko si bio NADUVAN, sišla sam da vidim da nisi UMRO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja