KOD KRISTINE JE PRESUDILO ŠTO ZNAM DA KOD IVANE NEMA NAZAD! Kristijan PROGOVORIO o vezi sa Spalevićkom i stvarima koje joj ZAMERA!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

ZNA O NJOJ VIŠE NEGO ŠTO ONA MISLI

KOD KRISTINE JE PRESUDILO ŠTO ZNAM DA KOD IVANE NEMA NAZAD! Kristijan PROGOVORIO o vezi sa Spalevićkom i stvarima koje joj ZAMERA!

Stars -

Kristijan Golubović je otkrio šta je presudilo da ostane u vezi sa Kristinom Spalević, pa je do detalja analizirao odnos sa njom.

- U toj fazi sam vagao da li ću bit sa Kristinom, video sam da me je lagala za neke stvari. Hteo sam da se postepeno zaljubi u mene, bude priznata, a ne da bude banalno i sirovo. Na momente je lomila moju ideju lošim ponašanem, te Car, te Čorba. Bio sam u dilemi da li da se prepustim toj vezi i da je priznam. Vremenom sam želeo da je upoznam kao čoveka, prijala mi je energetski kao osoba. Ta njena prošlost i njeni maniri, nisu joj davali da mi iskaže totalnu nameru i emociju i ja sam bio skeptičan, pa nisam hteo prema dokazinim pirjatlejima da priznam da sam u emociji i da želim da budem sa njom - rekao je Golubović.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

- Šta je presudilo u odnsu sa Kristinom da ne želiš da se boriš za ženu? - pitao je voditelj.

- Ja sam hteo, ali sam bio svestan da Ivana ne može da pređe preko tih stvari da sam je javno prevario i ponizio i da nije fer da tražim oproštaj. Ona je meni rodilo divno dete i proveli smo divnih 8 godina. Kod Kristine je presudilo što znam da kod Ivane nema nazad, a za nju znam da ima nade, ako joj se posvetim, da može da me prati eneregijom u stvarima koje ona i ja volimo beskrajno. Bio sam između dve vatre, da li će uspeti - rekao je on.

- U toku je emisija "Narod pita", a Kristijan Golubović progovorio je i o uvredama koji je uputio Kristini Spalević.

- Kristina je specifična žena, jako sam je dobro upoznao. Njena jedina greška je što je bila neiskrena prema meni. Ona se čvrsto i jako zaljubila i nije želela mrljom iz prošlosti da izgubi mene. Sada znam i više nego što ona misli - rekao je Golubović.

- I baš takva ti odgovara? - upitao je Milan Milošević.

- Ona meni takva ne odgovara, ali čovek koji shvata i koja se kaje, ja sma je prihvatio. Ajde da odsečemo taj rep i idmeo u drugom pravcu. Ako je tvoja laž da ti želiš ovakvog dasu i on da te gura kao vetar u leđa, onda štikla, pa živi tako gde si navikla. Niko te ne omalovaćava. Ja joj nabacujem prošlost samo kada vidim da ona glavom skrene levo ili desno, onda ja kažem, halo seti se ovo je put. Našao sam put i savet koji ona sluša, ako tkao nastavi sa mnom ili bez mene biće joj dobro - nastavio Kristijan.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević, Ivana Golubović
foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:48

SRPSKI IT STRUČNJACI OPTUŽENI ZA PREVARU OD 70 MILIONA DOLARA NA SLOBODI Nišlija prvi put video sina, emocije pucale na sve strane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja