KRISTIJAN IMA SLIKU MARIJE KULIĆ SA NAPUMPANIM USNAMA! Golubović otkrio RIJALITI taktike: Zaljubio sam Miljanu u SEBE zbog OVOGA!
Foto: Nemanja Nikolić, screenshot

HAOS

KRISTIJAN IMA SLIKU MARIJE KULIĆ SA NAPUMPANIM USNAMA! Golubović otkrio RIJALITI taktike: Zaljubio sam Miljanu u SEBE zbog OVOGA!

Stars -

Kristijan Golubović je u emisiji žestoko isprozivao nekadašnju rijaliti cimerku Mariju Kulić.

Marija Kulić
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Profimedia

"One su kod svih izazivale isto i nastavljaju. Ja imam sliku Marije Kulić od pre neki dan sa napumpanim usnama i plavim kandžama, majka tri devojke i baka jednog unuka ne bi trebalo tako da se ponaša i izgleda, ne bi trebalo tako da izgleda kad je u fazi jedne bolesti. One su tamo i postavljene zbog fenomena u ponašanju, da iritiraju ljude, bile su mi iritantne, ali sam uvek imao tu neku kočnicu", rekao je Kristijan i dodao:

"Tu sam zaustavio sebe i napravio sprdnju ili ih jednostavno kulirao. Ja sam se kladio za dve stvari, da će Tomović da bude ispod mojih nogu, što je bila scena ispred paba, a da će one grebati na kapiji. Rekao sam da ću Miljanu zaljubiti u sebe i da je tako najlakše kontrolisati, nisam joj davao povoda da se zaljubi u mene, to je bio samo neki mamac", komentarisao je Kristijan u emisiji "Narod pita".

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:48

SRPSKI IT STRUČNJACI OPTUŽENI ZA PREVARU OD 70 MILIONA DOLARA NA SLOBODI Nišlija prvi put video sina, emocije pucale na sve strane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja