KURIR TELEVIZIJA, SCENIRANJE

ZAMALO SKANDAL NA ESTRADI: Zbog zabune oko PESME Jana umalo ZARATILA sa Sekom, a progovorila je i o SVAĐI sa Stojom!

Stars -

Pevačica Jana Todorović gostovala je u "Sceniranju" na Kurir televiziji, gde je govorila o svom životu, karijeri i odnosu sa pevačicama na estradi.

Kako se dugo u javnosti spekulisalo o tome da je u svađi sa popularim pevačicama Sekom Aleksić i Stojom Novaković, a Jana je rešila otkrije istinu o odnosima sa koleginicama.

Jana Todorović, Sceniranje
foto: Kurir televizija

- Što se tiče Seke Aleksić, ona i ja smo u odličnim odnosima. Tu je bilo došlo do nesporazuma kada je ona snimila pesme, koje su prvenstveno meni bile namenjene. Ali nas dve smo to odmah rešile. Ona tu ništa nije kriva, čak je najviše kriv onaj ko je ponudio pesmu i meni i njoj - kaže Jana, dok kada je u pitanju njen odnos sa Stojom, stvar je malo drugačija.

Jana Todorović, Sceniranje
foto: Kurir televizija

- Nas dve smo i nastupale zajedno, dosta smo se viđale i ona je samo prestala da se javlja. Ja ne znam šta se tu desilo, ako je nešto do mene, nemam problem da se izvinim, ali stvarno ne znam zašto je prestala da se javlja - rekla je Jana i dodala da bi i želela da nastavi i dalje da sarađuje sa Stojom.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

02:49

KUM ĐORĐA MARJANOVIĆA I AUTORKA NJEGOVE BIOGRAFIJE ZA KURIR: Takva karijera se neće ponoviti, PRVI je imao fan klubove u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track