RASKRINKAN REPER! VUK MOB nosi fejk sat! USIJAO SE INSTAGRAM, prozivaju ga na svetskom nivou
Foto: Instagram, Kurir

KAKAV BLAM

RASKRINKAN REPER! VUK MOB nosi fejk sat! USIJAO SE INSTAGRAM, prozivaju ga na svetskom nivou

Stars -

Vuk Mob nosi fejk sat poznate marke "Audemars piguet". To je objavljeno na Instagram profilu Munichwristbuster, koji se bavi lovom na poznate ličnosti koje nose lažne satove. Na njihovoj podužoj listi našlo se i nekoliko srpskih javnih ličnosti koji preferiraju lažnjake, a hvale se da troše enormne iznose na originale, uz detaljno obrazloženje šta ih odaje da su kopije. Ovoga puta naš reper im je bio na meti.

Vuk Mob
foto: Kurir

Oni su objavili Vukovu fotografiju kako sedi na svom džipu, a na ruci mu vrišti "roleks". I to možda niko ne bi ni primetio da ljudi koji se bave raskrinkavanjem fejk satova nisu objavili i repera. U opisu na nemačkom i engleskom jeziku objašnjeno je na osnovu čega su stručnjaci procenili da je kopija: - Sa lažnim odermar piže kućištem turbijona. Na njegovom satu stranice su uglačane, što nije slučaj sa originalom. Pored toga, kućište turbijona je preširoko i rubin u sredini nema nikakvu sličnost sa orginalom - navedeno je između ostalog u opisu.

Vuk Mob
foto: Printscreen

S obzirom na to da postoje kvalitetne zamene, većina naših javnih ličnosti se odlučuje da pazari kopije najpoznatijih brendova. Među njima su i Darko Lazić, Ana Korać, kao i mnogi poznati influenseri koji imaju milionske pratioce na društvenim mrežama. Svi oni završili su na ovoj stranici. Inače, mnoge javne ličnosti ne nose samo fejk satove već i odeću, obuću i tašne.

Lj. S., foto printskrin Instagram

Bonus video:

00:12

PRVO PUTOVANJE LUNE I MARKA SA MALOM MIJOM! Pokazali kako uživaju na Kopaoniku, Miljković uzeo ĆERKICU U NARUČJE, prava IDILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track