KARIĆ KONAČNO PRIZNAO U KAKVOM JE ODNOSU SA ANOM KORAĆ! Stefan otkrio da li su u kontaktu, a jedno mu je VEOMA BITNO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink TV, ATA images

ISKREN

KARIĆ KONAČNO PRIZNAO U KAKVOM JE ODNOSU SA ANOM KORAĆ! Stefan otkrio da li su u kontaktu, a jedno mu je VEOMA BITNO! (VIDEO)

Stars -

Stefana Karića je prokomentarisao u kakvom je odnosu sa Anom Korać, kao i zbog čega nisu ostali u kontaktu. Otkrio je da mu je bitno da mu ništa ne remeti odnos koju ima sa Jovanom Ljubisavljević.

- Bio si u prijateljskim odnosima sa Anom Korać, da li si sada u bilo kakvom kontaktu? - pitao je voditelj Darko Tansijević.

Stefan Karić
foto: Printscreen

- Nismo ni u kakvom kontaktu, ja sam u vezi. Taj naš odnos kada bi imali, remetilo bi moju vezu, odabrao sam vezu - rekao je Stefan.

- Jelena Pešić produbila je poznanstvo sa Filipom, šta se tu dešava? -

- Nemam pojma. Možda sam večeras kao Kenan, ali stvarno sam neobavešten. Mislim da bi to Filipu bila prva devojka koja mu ne bi pravila situacija. Ona je po tom pitanju na mestu devojka -

- Miljana, kako se tebi čini taj hipotetički odnos? -

- Mislim da će se završiti na prijateljstvu - rekla je Miljana u emisiji "Narod pita".

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:06

KARLEUŠU SA ĆERKAMA EVAKUISALI IZ HOTELA ZBOG POŽARA! Pevačica se nakon DRAME oglasila i pokazala gde UŽIVA: Ovo je bio DUG DAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track