TARA I ŠA SASLUŠANI U POLICIJI? Nakon stravičnog udesa ljubavni par ŠOKIRAO TVRDANJAMA, a evo kako su se pravdali! Sve su SLAGALI?
Foto: Nemanja Nikolić

NEVEROVATNO

TARA I ŠA SASLUŠANI U POLICIJI? Nakon stravičnog udesa ljubavni par ŠOKIRAO TVRDANJAMA, a evo kako su se pravdali! Sve su SLAGALI?

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da je Tara Simov imala saobraćajnu nesreću u kojoj je slupala automobila repera Nenada Aleskića Ša.

Naime, oni su sada navodno saslušani u policijskoj stanici, gde su dali izjave.

Njih dvoje su navodno bili u policiji u svojstvu građana. Aleksić je izjavio da je on vozio automobil i izazvao nezgodu. Isto je potvrdila i Tara. U bližoj i daljoj okoline mesta gde se dogodila saobraćajna nezgida nema kamere koje su eventualno snimile događaj.

Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Tara je u izjavi navela da je snimak koji se pojavio na društvenoj mreži "Tik tok" nastao pre nepune dve godine u Severnoj Makedoniji.

Protiv Aleksića, u skladu sa Zakonom, navodno će biti podneta odgovarajući zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja.

Inače, u noći kadaje Tara Slupala automobil Nenad Aleksić Ša je gostovao u emisiji sa Franom Pujasom, a on je sada izjavio da je on uprvljao vozilom.

Inače, Tara je navela da je snimak nastao pre dve godine, a Ša je automobil nedavno kupio od honorara koji je zaradio u Zadruzi i tada se javno pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:06

TARA SIMOV OPASNOST NA PUTEVIMA: Rijaliti učesnica kroz NASELJENO MESTO jurca MEČKOM 100 NA SAT! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track