ISMEVAO SAM RIJALITI VEZE, A RIALDA I JA SMO SE SKUĆILI: Kenan Tahirović otkrio sve o ljubavi sa pevačicom, spremaju veliki BUM!
Foto: ATA Images

OTVORIO DUŠU

ISMEVAO SAM RIJALITI VEZE, A RIALDA I JA SMO SE SKUĆILI: Kenan Tahirović otkrio sve o ljubavi sa pevačicom, spremaju veliki BUM!

Stars -

Kenan Tahirović progovorio je o privatnom životu nakon rijalitija, pa odgovorio na pitanja koja zanimaju sve.

Na samom početku, maneken priznaje kako se oseća i kako je proveo odmor na kojem je bio sa svojom izabranicom Rialdom Karahasanović.

- Dobro sam, odlično se osećam, Rialda i ja smo iskoristili svaki mogući momenat da ležimo, da uživamo i da se isključimo iz svega, i top sam - priča Tahirović, pa otkriva kako im je bilo na odmoru:

- Pa da, neka njena prijateljica nam je dala svoju vilu koju ima na Fruškoj gori, tu smo stvarno uživali par dana, sunčali se po ceo dan, super je bilo.

Rialda Karahasanović
foto: ATA Images

On je otkrio i da li planiraju uskoro da stanu na ludi kamen.

- Videćemo, radimo na tome. Tek smo se smestili, skućili smo se što se kaže, super nam je, pa videćemo šta će biti - priča bivši zadrugar, pa dodaje da je bio od onih koji nisu odobravali veze u rijalitju:

- Da da, pogotovu ja, ja sam čak i ismevao te koje uđu u vezu u rijalitiju, ali eto, ušao sam i nisam se pokajao.

- Što se tiče moje karijere, ima dosta ponuda za saradnje, međutim, planiram sa Rialdom da nešto pokrenem, radimo na tome, to je još uvek tajna, ali biće bum - ističe on.

Kenan Tahirović
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja