NINA PRLJA PREKO INSTAGRAMA NAŠLA BOGATAŠA! DRUGARICA JE RASKRINKALA: Pored njega će imati i ptičije mleko, živi kao KRALJICA!
Foto: Damir Dervišagić

NOVA LJUBAV

NINA PRLJA PREKO INSTAGRAMA NAŠLA BOGATAŠA! DRUGARICA JE RASKRINKALA: Pored njega će imati i ptičije mleko, živi kao KRALJICA!

Stars -

Nekadašnja učesnica rijalitija koja je tokom učešća otkrila da je služila kaznu u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je prenosila narkotike, Nina Prlja, navodno je u vezi s bogatašem iz Španije.

Nina je starijeg biznismena upoznala na Instagramu, a na njegovu poruku je "natrčala" dok je brisala gole slike navalentnih muškaraca.

Nina Prlja
foto: Printscreen/Instagram

"Nina dobija na stotine poruka u inboks, ali ih ne otvara. Navikla je da tu bude svega i svačega i ne želi da troši vreme na gluposti. Da ne pričam da tu ima mnogo golih slika i penisa u krupnom planu. Ipak, jedne večeri je zapazila poruku na engleskom u kojoj joj muškarac piše da nema mira od kako je video njene oči", rekla je Ninina prijateljica i nastavila:

"Odmah mu je zahvalila, a i videla da lepo izgleda i da ima dosta novca. Malo po malo počela je komunikacija, poruke i video pozivi, a onda i pokloni. Nina je sada kod njega u Marbelji uživa kao kraljica na vrhu sveta. Dopao joj se uživo, kaže da je gospodin kakvog nije videla. Ima manire, držanje i stav. Jednostavno, nije čovek kakav se viđa svaki dan".

Ninin izabranik ima stan u centru Barselone, lanac restorana širom Španije. "Ona će pored njega da ima i od ptice mleko", rekla je prijateljica.

Srpska starleta u centar medijske pažnje dospela je kada je uhapšena 2016. godine zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate.

Svoju sramotu nije krila, a sve je šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli da veruju šta se može čuti u programu uživo, starleta je tadašnjij cimerki do detalja objasnila kako je izdržala zatvor.

Kurir.rs/Srpski telegraf/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track