JOŠ JEDNOM POKAZALA KOLIKO JE HUMANA: Milica Pavlović doletela iz Crne Gore na 3 sata kako bi posetila 2 svratišta za decu! BRAVO
Foto: Nemanja Nikolić

HUMANOST

JOŠ JEDNOM POKAZALA KOLIKO JE HUMANA: Milica Pavlović doletela iz Crne Gore na 3 sata kako bi posetila 2 svratišta za decu! BRAVO

Stars -

Milica Pavlović pokazala je jos jednom da ima veliko srce. Pevačica koja rado učestvuje u humanitarnim akcijama, doletela je iz Crne Gore na 3 sata kako bi posetila dva svratišta za decu u Beogradu i donirala prečišćivače vode. Naša ekipa bila je na licu mesta.

Milica Pavlović
foto: Printskrin/Instagram

- Okupili smo se svi da pošaljemo lep apel, u momentu kad vam sve ide dobro treba se setiti onih koji nemaju. Ne postoji opravdanje ili razlog da neko kaže da ne stiže da pomogne nekome. Sigurna sam da će se mališani obradovati, jer je ovo velika donacija. Prvo sam ih pitala čime žele da se bave kad porastu, dečaci većinom žele da se bave fudbalom, idol im je Kristijano Ronaldo. Lepo smo popričali, videla sam da lepo brinu o njima. Ono što sam saznala je da u Beogradu postoje samo 2 svratišta i u Novom Sadu jedan. Treba da postoji više ovakvih ustanova, pod utiskom sam da postoje samo 3 ovakve ustanove u Srbiji. Moram priznati da dosta mojih kolega pomaže, laž je da javne ličnosti ne stižu da se posvete osobama kojima je pomoć potrebna - rekla je pevačica.

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:07

PAVLOVIĆEVA OTIŠLA U CRNU GORU I TAMO SRELA NJU: Koleginice se odmah izgrlile, evo koju je srpsku zvezdu Milica zatekla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track