TARA I ŠA SE POMIRLI NAKON NIKAD GORE SVAĐE?! Nakon UŽASNIH scena koje su priredili komšijama, reper se oglasio i poručio JEDNO!
Foto: Nemanja Nikolić

TURBULENTNO

TARA I ŠA SE POMIRLI NAKON NIKAD GORE SVAĐE?! Nakon UŽASNIH scena koje su priredili komšijama, reper se oglasio i poručio JEDNO!

Stars -

Bivši rijaliti učesnici Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ne prestaju da intrigiraju javnosti svojim burnim odnosom, a nakon raskida koji se desio juče nakon drame koju su priredili komšijama u zgradi, izgleda da je došlo do pomirenja.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Nikola Anđić

Tara i Ša su ponovo u dobrim odnosima, bar ako je sudeći po njegovom potezu na društvenim mrežama.

Reper je, naime, poručio svima da zaprate novi Tarin profil na Instagramu, iznenadivši mnoge.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Instagram

Reper je, podsetimo, sinoć vikao iz sveg glasa i iz stana se čula lomnjava, a njegova devojka je raščupana i uplakana sa kesama i ljubimcem pobegla iz zgrade.

- Dan pre njihove svađe Nenad je neku crnku uvodio u stan, Tara nije bila tu. Posle više pod pola sata su izašli iz stana zagrljeni i ušli su u auto. Nakon duže vremena Nenad se vratio sam, nakon 20 minuta je došla Tara, ali i ostatak društva, pa su svi bili zajedno, provodili se. E sutradan je nastao ozbiljan haos. Do večernjih časova sve je bilo u najboljem redu, ali posle toga vriska, lomljava, udaranje, ne može da se opiše. Toliko su vikali, orila se zgrada cela, zabrinula sam se - pričala je za "Blic" komšinica i dodala:

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Instagram

- Moja terasa gleda ka parking placu na koji Nenad parkira automobil, u jednom trenu sam izašla da vidim šta se dešava, čula sam da lupaju vratima od stana, pa sam pretpostavila da će neko da izađe. Sa terase sam videla Taru kako u jednoj ruci drži kese, a u drugoj tu kucu koju su zajedno kupili. Uplakana je pominjala raskid i otišla kod drugarice, a Nenad je u tom momentu bio na vratima i uz psovke i grozne uvrede joj sručio: “Nisam ti ja kao oni tvoji na koje si navikla”. Ona je jecala, bila je raščupana i očigledno da je do sukoba došlo, to je bila prava horor scena. Nakon toga se vratio u stan, a ona se vraćala nije.

Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:11

AJFONKA KUPILA AUTO SEDIŠTE ZA LJUBIMCA! Tijana ŠOKIRALA izjavom: Sami birate da li je za BEBU ili PSA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track