ŠIJAN U SUKOBU SA ZAKONOM: Na proslavi rođenja sina u Surčinu MIRKO celu noć PUCAO IZ PIŠTOLJA, preti mu kazna od 150.000 dinara?!
Foto: Instagram, Zorana Jevtić

OBIČAJI

ŠIJAN U SUKOBU SA ZAKONOM: Na proslavi rođenja sina u Surčinu MIRKO celu noć PUCAO IZ PIŠTOLJA, preti mu kazna od 150.000 dinara?!

Stars -

Bojana Rodić, verenica Mirka Šijana, juče je na svet donela sina Zorana, a Šijan je organizovao proslavu rođenja naslednika, u svojoj vili u Surčinu.

Mirko Šijan, Bojana Rodić, rođenje deteta, proslava, gosti
foto: Zorana Jevtić

Na proslavi kod Šijanovih bilo je veselo i razigrano cele večeri, što se može videti po brojnim klipovima i slikama na društvenim mrežama.

Takođe, mogli smo da primetimo i da je Mirko organizovao raskošan vatromet koji je odjekivao Surčinom, a više puta tokom noći čuli su se i pucnji iz pištolja.

Mirko Šijan, proslava, gosti, jelena vučković
foto: Kurir

Prema Zakonu o javnom redu i miru, upotreba vatrenog oružja nije dozvoljena čak ni kada se puca uvis, iako to mnogi rade na proslavama.

To se tretira kao prekršaj i kažnjava se visokim novčanim kaznama, ali i zatvorom.

Ukoliko se puca iz vatrenog, kao i iz imitacije oružja, novčana kazna je od 100.000 do 150.000 dinara. Zaprećena robija je od 30 do 60 dana, s time što je kazna zatvora sigurna ukoliko se delo izvrši u grupi od tri ili više lica.

Mirko Šijan, proslava, gosti
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Ekipa Kurira

Bonus video:

00:27

TRUBAČI ZAGRMELI ĐURĐEVDAN! PRVI SNIMAK IZ VILE U SURČINU: Srećni tata Mirko Šijan šeta i peva sa bakljama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track